Jaguar

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee hahmoa. Jaguar on myös manga, sekä kyseisen mangan päähenkilö.
Jaguar
Jaguarv.pngJaguargdw.png
Nimi
Japaniksi ジャガー
Ääntäminen dzagaa
Merkitys jaguaari
(englannista)
Muuta
Kotipaikka Yamanashin prefektuuri
Ääninäyttelijä Shioya Kōzō
Ulkonäkö
Rotu mastiffi
Sukupuoli uros
Turkinväri musta (manga),
ruskea (anime)
Silmät ruskeat
Muut tuntomerkit sininen kirsu (anime)
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 4, jakso 10
Liittouma Moss, Lloyd, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 19
Liittouma Ōun soturit, Moss
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit
Kuolinsyy Monsoon tappoi (osa 2)

Jaguar oli Mossin poika ja Ōun soturi. Hän oli hyvin voimakas ja kestävä, mutta ei erityisen taitava soturi.

Ginga: Nagareboshi Gin

Kun Hyena kertoi Mossille Benistä ja muista, Jaguar lähti ystävänsä Lloydin kanssa ottamaan asioista selvää. Matkalla Hyena kävi Jaguarin kimppuun Smithin ja Ginin katsellessa. Sniper ilmestyi ja tappoi Lloydin, ja haavoitti pahasti Jaguaria. Gin kuitenkin pelasti Jaguarin, ja se raahautui Benin luo kertomaan Sniperistä, mutta ei kuitenkaan pystynyt enää sanomaan mitään. Jonkin ajan kuluttua Jaguar sai kerrottua Sniperistä häntä vahtimaan jääneelle Greatille, ja he lähtivät äkkiä estämään Mossin ja Ōun sotureiden välistä taistelua. Jaguar kertoi Mossille, kuinka Gin oli pelastanut tämän hengen, mutta se ei riittänyt enää lopettamaan taistelua.

Moss liittyy Ōun joukkoihin, ja samalla liittyvät myös Jaguar ja muu lauma. He jatkavat muiden mukana uusien koirien etsimistä, jotta voisivat taistella Akakabutoa vastaan. Koirat tapaavat Hyenan uudelleen etsiessään Akamea, ja Jaguar olisi halunnut tappaa petturimaisen Hyenan kostoksi Lloydin kuolemasta. Jaguar taistelee kyūshūlaisen Kuromamushin kanssa, ja saa tämän liittymään Ōun sotureihin.

Ginga Densetsu Weed

Jaguar tulee isänsä kutsusta auttamaan Weediä taistelussa Hōgenia vastaan. Hän saapuu Shikokulta ja hänen vihjataan olevan nyt taistelukoira.

Myöhemmin hän osallistuu myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan. Bozlevin joukkojen tapettua hänen isänsä, Jaguar haluaa kostaa ja näkee kohteensa. Bozlevin sotilaat lyövät Jaguarin maahan, mutta Musashi tönäisee Bozlevin suoraan tämän eteen. Jaguar ottaa Bozlevin kurkusta kiinni, välittämättä kahdesta kimpussaan olevasta sotilaasta. Sitten Jaguar heittäytyy, yhä Bozlevista kiinni pitäen, kallion seinämää päin. Bozlevin ja kahden sotilaan päät aukeavat iskusta ja he kuolevat siihen paikkaan. Jaguarkin haavoittuu, muttei kuolettavasti.

Taistelun jälkeen, Daisuke ja Hidetoshi ottavat Jaguarin, Tābōn ja Musashin mukaansa hoidettaviksi. Kun venäläiset on voitettu, Daisuke ja Hidetoshi ajavat Ōuun ja vapauttavat koirat takaisin laumansa luo.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Jaguar ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Ginga: The Last Wars

Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät, hän, Kurokamakiri ja Musashi kokoontuvat Ginin ja muiden luo kalliolle.

Karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä. Jaguar on yksi ensimmäisistä hyökkääjistä, mutta Monsoon murskaa hänet valtavan tassunsa alle, ja hän menehtyy välittömästi.

Sitaatteja

Jaguarin sitaattisivu

Kuvia

Jaguarin kuvagalleria