Ero sivun ”Itō” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
(7 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Itō''' voi viitata seuraaviin asioihin:
+
'''Itō''' (jap. 伊藤) oli 1500-luvulla yksi [[Iga|Igan provinssin]] ninjasuvuista.
  
*Itō-suku, 1500-luvulla yksi [[Iga]]n provinssin suursuvuista, erikoistuivat Igan ganinien kouluttamiseen.
+
Toisin kuin muut Igan suvut, Itō-suvun ihmiset osasivat kouluttaa [[ninjakoirat|ganineja]], aseita kantavia ninjakoiria. Myös [[Kōga]]ssa eli ninjoja, jotka hallitsivat saman taidon. Suvussa kulki isältä pojalle ''Igan shinobi-taidon kirjana'' tunnettu salainen käärö, joka sisälsi tietoa ganinien koulutuksesta ja tekniikoista.
*[[Itō Iga-no-kami Kagehisa]], 1500-luvun sotapäällikkö ja Itō-suvun päämies, jota nykyiset [[Igan ninjakoirat]] muistelevat herranaan.
 
*[[Itō Iga-no-kamin kartano]], Itōn rakennuttama kartano jota Igan ninjakoirat suojelevat.
 
  
{{täsmennyssivu}}
+
==Ginga Densetsu Akame==
 +
Vuonna 1579 Itō-sukuun kuului tiedettävästi vain neljä jäsentä: [[Kihē Itō|Kihē]], hänen vaimonsa [[Kaede Itō|Kaede]] sekä heidän kaksi poikaansa, [[Ryōjun Itō|Ryōjun]] ja [[Taichi Itō|Taichi]]. He omistivat neljä ganinia: [[Ōzaru]]n, [[Kotobuki]]n, [[Kuma]]n ja [[Benimaru (GDA)|Benimarun]]. Ōzaru ja Kotobuki saivat viisi pentua, joista yksi oli [[Hakutaka]], legendaarinen ganin. Perheen isä ja kaikki perheen koirat kuolivat sodissa, Hakutakaa ja Kotobukia lukuunottamatta.
 +
 
 +
==Ginga: Nagareboshi Gin==
 +
1980-luvulla Itō-suvun ihmiset ovat jo kuolleet, mutta ninjakoiria elää yhä Igassa. He muistelevat [[Itō Iga-no-kami Kagehisa]]a, edesmennyttä Itō-suvun päämiestä, herranaan. He elävät herransa rakennuttamassa [[Itō Iga-no-kamin kartano|kartanossa]] ja puolustavat sitä ja sen sisälle kätkettyä shinobi-taidon kirjaa [[Kōgan ninjakoirat|Kōgan ninjakoirilta]]. Lopulta [[Igan ninjakoirat|Igan ninjakoirien]] johtaja, [[Akame]], päätti polttaa kartanon lopettaakseen sukupolvia jatkuneen vihanpidon.
 +
 
 +
==Itō-suvun tekniikoita==
 +
*[[Raikaken]]
 +
*[[Oboro Bunshin Hishōken]]
 +
*[[Rasensuisha]]
 +
*[[Zanzō Sanbunshin]]
  
 
[[Luokka:Igan ninjat]]
 
[[Luokka:Igan ninjat]]
 +
[[Luokka:Ginga: Nagareboshi Gin]]
 +
[[Luokka:Ganin]]
 +
[[Luokka:Ginga Densetsu Akame]]

Nykyinen versio 1. elokuuta 2016 kello 20.46

Itō (jap. 伊藤) oli 1500-luvulla yksi Igan provinssin ninjasuvuista.

Toisin kuin muut Igan suvut, Itō-suvun ihmiset osasivat kouluttaa ganineja, aseita kantavia ninjakoiria. Myös Kōgassa eli ninjoja, jotka hallitsivat saman taidon. Suvussa kulki isältä pojalle Igan shinobi-taidon kirjana tunnettu salainen käärö, joka sisälsi tietoa ganinien koulutuksesta ja tekniikoista.

Ginga Densetsu Akame

Vuonna 1579 Itō-sukuun kuului tiedettävästi vain neljä jäsentä: Kihē, hänen vaimonsa Kaede sekä heidän kaksi poikaansa, Ryōjun ja Taichi. He omistivat neljä ganinia: Ōzarun, Kotobukin, Kuman ja Benimarun. Ōzaru ja Kotobuki saivat viisi pentua, joista yksi oli Hakutaka, legendaarinen ganin. Perheen isä ja kaikki perheen koirat kuolivat sodissa, Hakutakaa ja Kotobukia lukuunottamatta.

Ginga: Nagareboshi Gin

1980-luvulla Itō-suvun ihmiset ovat jo kuolleet, mutta ninjakoiria elää yhä Igassa. He muistelevat Itō Iga-no-kami Kagehisaa, edesmennyttä Itō-suvun päämiestä, herranaan. He elävät herransa rakennuttamassa kartanossa ja puolustavat sitä ja sen sisälle kätkettyä shinobi-taidon kirjaa Kōgan ninjakoirilta. Lopulta Igan ninjakoirien johtaja, Akame, päätti polttaa kartanon lopettaakseen sukupolvia jatkuneen vihanpidon.

Itō-suvun tekniikoita