Ero sivun ”Itō” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 4: Rivi 4:
  
 
==Ginga Densetsu Akame==
 
==Ginga Densetsu Akame==
Vuonna 1579 Itō-sukuun kuului tiedettävästi vain neljä jäsentä: [[Kihē Itō]], hänen vaimonsa sekä heidän kaksi poikaansa, [[Ryōjun Itō|Ryōjun]] ja [[Taichi Itō|Taichi]]. He omistivat neljä ganinia: [[Ōzaru]]n, [[Kotobuki]]n, [[Kuma]]n ja [[Benimaru (GDA)|Benimarun]]. Ōzaru ja Kotobuki saivat viisi pentua, joista yksi oli [[Hakutaka]], legendaarinen ganin.
+
Vuonna 1579 Itō-sukuun kuului tiedettävästi vain neljä jäsentä: [[Kihē Itō]], hänen vaimonsa sekä heidän kaksi poikaansa, [[Ryōjun Itō|Ryōjun]] ja [[Taichi Itō|Taichi]]. He omistivat neljä ganinia: [[Ōzaru]]n, [[Kotobuki]]n, [[Kuma]]n ja [[Benimaru (GDA)|Benimarun]]. Ōzaru ja Kotobuki saivat viisi pentua, joista yksi oli [[Hakutaka]], legendaarinen ganin. Perheen isä ja kaikki perheen koirat kuolivat sodissa, Hakutakaa ja Kotobukia lukuunottamatta.
 
 
==Ganin==
 
Vuonna 1581 [[Nobunaga Oda (Ginga)|Nobunaga Odan]] joukot hyökkäsivät Igaan ja surmasivat Itō-suvun päämiehen. Kolme ganinia – [[Akame (Ganin)|Akame]], [[Takamaru]] ja [[Kikumaru]] – selvisivät hengissä. Akame vei shinobi-taidon käärön päämiehen pojalle, [[Kotarō Itō|Kotarō]]lle, joka jäi asumaan Igaan ja jatkoi ganinien kouluttamista.
 
  
 
==Ginga: Nagareboshi Gin==
 
==Ginga: Nagareboshi Gin==

Versio 21. marraskuuta 2015 kello 21.23

Itō (jap. 伊藤) oli 1500-luvulla yksi Igan provinssin ninjasuvuista.

Toisin kuin muut Igan suvut, Itō-suvun ihmiset osasivat kouluttaa ganineja, aseita kantavia ninjakoiria. Myös Kōgassa eli ninjoja, jotka hallitsivat saman taidon. Suvussa kulki isältä pojalle Igan shinobi-taidon kirjana tunnettu salainen käärö, joka sisälsi tietoa ganinien koulutuksesta ja tekniikoista.

Ginga Densetsu Akame

Vuonna 1579 Itō-sukuun kuului tiedettävästi vain neljä jäsentä: Kihē Itō, hänen vaimonsa sekä heidän kaksi poikaansa, Ryōjun ja Taichi. He omistivat neljä ganinia: Ōzarun, Kotobukin, Kuman ja Benimarun. Ōzaru ja Kotobuki saivat viisi pentua, joista yksi oli Hakutaka, legendaarinen ganin. Perheen isä ja kaikki perheen koirat kuolivat sodissa, Hakutakaa ja Kotobukia lukuunottamatta.

Ginga: Nagareboshi Gin

1980-luvulla Itō-suvun ihmiset ovat jo kuolleet, mutta ninjakoiria elää yhä Igassa. He muistelevat Itō Iga-no-kami Kagehisaa, edesmennyttä Itō-suvun päämiestä, herranaan. He elävät herransa rakennuttamassa kartanossa ja puolustavat sitä ja sen sisälle kätkettyä shinobi-taidon kirjaa Kōgan ninjakoirilta. Lopulta Igan ninjakoirien johtaja, Akame, päätti polttaa kartanon lopettaakseen sukupolvia jatkuneen vihanpidon.

Itō-suvun tekniikoita