Ero sivun ”Itō” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (käytetään mieluummin käärö-sanaa)
Rivi 12: Rivi 12:
 
==Itō-suvun tekniikoita==
 
==Itō-suvun tekniikoita==
 
*[[Raikaken]]
 
*[[Raikaken]]
 +
*[[Oboro Bunshin Hishōken]]
 
*[[Rasensuisha]]
 
*[[Rasensuisha]]
 
*[[Zanzō Sanbunshin]]
 
*[[Zanzō Sanbunshin]]

Versio 31. heinäkuuta 2014 kello 21.49

Itō (jap. 伊藤) oli 1500-luvulla yksi Igan provinssin ninjasuvuista. Toisin kuin muut Igan suvut, Itō-suvun ihmiset osasivat kouluttaa ganineja, aseita kantavia ninjakoiria. Myös Kōgassa eli ninjoja, jotka hallitsivat saman taidon. Suvussa kulki isältä pojalle Igan shinobi-taidon kirjana tunnettu salainen käärö, joka sisälsi tietoa ganinien koulutuksesta ja tekniikoista.

Ginga Densetsu Akame

Vuonna 1579 Itō-sukuun kuului tiedettävästi vain neljä jäsentä: Kihē Itō, hänen vaimonsa sekä heidän kaksi poikaansa, Ryōjun ja Taichi. He omistivat neljä ganinia: Ōzarun, Kotobukin, Kuman ja Benimarun. Ōzaru ja Kotobuki saivat viisi pentua, joista yksi oli Hakutaka, legendaarinen ganin.

Ganin

Vuonna 1581 Nobunaga Odan joukot hyökkäsivät Igaan ja surmasivat Itō-suvun päämiehen. Kolme ganinia – Akame, Takamaru ja Kikumaru – selvisivät hengissä. Akame vei shinobi-taidon käärön päämiehen pojalle, Kotarōlle, joka jäi asumaan Igaan ja jatkoi ganinien kouluttamista.

Ginga: Nagareboshi Gin

1980-luvulla Itō-suvun ihmiset ovat jo kuolleet, mutta ninjakoiria elää yhä Igassa. He muistelevat Itō Iga-no-kami Kagehisaa, edesmennyttä Itō-suvun päämiestä, herranaan. He elävät herransa rakennuttamassa kartanossa ja puolustavat sitä ja sen sisälle kätkettyä shinobi-taidon kirjaa Kōgan ninjakoirilta. Lopulta Igan ninjakoirien johtaja, Akame, päätti polttaa kartanon lopettaakseen sukupolvia jatkuneen vihanpidon.

Itō-suvun tekniikoita