Iguchi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 16. syyskuuta 2022 kello 08.29 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Iguchi
Iguchi.jpgIguchi2.jpg
Nimi
Japaniksi 井口
Merkitys hyvä suu
Muuta
Kotipaikka Kōfun kaupunki, Yamanashin prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli mies
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 5 (takauma),
osa 9 (varsinainen),
jakso 12 (takauma),
jakso 16 (varsinainen)
Liittouma Ben
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 9
Liittouma Ben, vaimo

Iguchi on Benin omistaja. Hänet mainitaan hyväsydämiseksi mieheksi, joka pitää koirista ja on erityisesti kiinnostunut rotukoirista.

Ginga: Nagareboshi Gin

Iguchi oli metsästäjä ja hän metsästi usein koiransa Benin kanssa. Kerran metsällä Iguchi ampui Akamea jalkaan luultuaan sitä puissa hyppiväksi liito-oravaksi. Iguchi välitti vain rotukoirista, mutta ihastui Akamen hyppyvoimiin, ja vei Akamen häkissä Kōfuun tarkoituksenaan kouluttaa siitä metsästyskoira. Ben kuitenkin vapautti Akamen häkistään ja myöhemmin karkasi omistajaltaan liityttyään Ōun sotureihin.

Ben palasi Iguchin luo menetettyään näkönsä, ja Iguchi vei sen eläinlääkäriin, josta se kuitenkin pakeni heti saatuaan näkönsä osittain takaisin.

Ginga Densetsu Weed

Ben tulee Iguchin portaille mukanaan kuollut John. Iguchi yllättyy nähdessään koiransa elossa yli 10 vuoden jälkeen. Hän myös päättelee kuolleen koiran olleen Benin ystävä. Yhdessä Benin kanssa Iguchi hautaa Johnin ruumiin läheiseen metsään. Ben viipyy koko yön haudalla ja palaa sitten Iguchin luokse, jolloin mies laittaa hänet hihnaan kiinni, selvästikin aikomuksenaan pitää vanha koiransa. Myöhemmin Cross kuitenkin tulee paikalle ja vapauttaa Benin. Iguchi ei tämän jälkeen nähnyt Beniä enää koskaan.

Kuvia

Iguchin kuvagalleria