Hyena

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 17. helmikuuta 2011 kello 23.41 – tehnyt Yatski (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hyena
Hyenagng.jpgHyenagng2.jpg
Nimi
Japaniksi ハイエナ
Ääntäminen haiena
Merkitys hyeena
(englannista)
Muuta
Ääninäyttelijä Shigeharu Matsuda
Ulkonäkö
Rotu weimarinseisoja
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen (animessa harmaa)
Silmät ruskeat
Ginga: Nagareboshi Gin
Liittouma Ōun soturit, Sniper
Kuolinsyy Sniper tappoi


Hyena oli Sniperin pelkurimainen ja omaa etuaan tavoitteleva apuri ja hän auttaa Sniperia kaikin tavoin tämän tavoitellessa Suuren johtajan paikkaa. Sniperin käskystä Hyena virittää riidan Benin ja Mossin joukkojen välille hyökkäämällä Mossin pojan, Jaguarin, kimppuun. Hyenasta yksin ei ole vastusta mastiffille, mutta lopulta Sniper tulee avuksi haavoittaen Jaguaria pahasti.

Gin ja Smith olivat lähteneet etsimään kadonnutta Hyenaa ja löytävätkin tämän Sniperin seurasta Jaguaria tappamasta. Gin keskeyttää taistelun ja joutuu sitten itse Sniperin kohteeksi. Hyena ei petturuutensa ilmitulemisen jälkeen uskalla enää palata takaisin Benin laumaan. Sniper ei kuitenkaan tarjoa Hyenalle mitään syötävää ja koiran on lopulta pakko yrittää palata Benin ja muiden luo. Ruokaa etsiessään se kohtaa Kōga-koirat, jotka antavat sille koiranlihaa. Pian sen jälkeen Hyena tapaa Benin lauman. Ben kurittaa petturia hetken, mutta antaa sen silti jäädä henkiin toivoen, että Hyena myöhemmin johtaa heidät Benin luo. Myöhemmin Hyena jää Kōgien sotavangiksi ja joutuu kantamaan Igojen ruumiita luolaan ruokavarastoksi vangitsijoilleen. Kahden Kōgan paikalle johtama John kuitenkin tappaa vangitsijat ja myöhemmin Hyena osallistuu taisteluun Kōgia vastaan, jonka jälkeen se hyväksytään takaisin laumaan. Animessa Hyena vakoilee Kōga-koirien toimia.

Kuolema

Suuri taistelu on alkanut, ja muut koirat ovat taistelemassa Akakabuton kätyreitä vastaan. Ben on seurannut Rikiä vuoren taakse, ja aikoo kiivetä Akakabuton selustaan. Ben on kuitenkin menettänyt näkönsä igojen myrkyn takia, mutta hyppää silti rotkon yli Rikin perään. Hyppy ei aivan riitäkkään, ja Ben jää roikkumaan rotkon suulle. Sniper nostaa Benin ylös, ja aikoo tappaa tämän hitaasti. Ben saa kuitenkin yliotteen, ja tämä hyppää Sniper mukanaan rotkoon. Hyena on nähnyt kaiken tämän, ja tajuaa mitä oikeudenmukaisuus ja urheus on. Hyena hyppää Benin ja Sniperin perässä rotkoon. Rotkon pohjalla virtaa joki, ja Hyena näkee kuinka Sniper yrittää hukuttaa Benin. Hyena ryntää väliin, ja Ben pääsee pakenemaan. Sniper yrittää nousta vedestä, mutta Hyena potkaisee tämän takaisin, mutta Sniper saa otteen Hyenan jalasta ja vetää tämän takaisin veteen. Veden alla Sniper repii Hyenan mahan auki, ja Hyena kuolee. Sniper selviää, mutta hänen jalkansa ruhjoutuvat kiviin. Animessa Hyenan urotekoa ei nähdä kokonaisuudessaan, vaan vain hänen hyppynsä rotkoon. Tarkempi kuvaus vedenalaisista tapahtumista kerrotaan vasta Ginga Densetsu Weedissä.

Ginga Densetsu Weed

Hyena mainitaan myös Ginga Densetsu Weed -mangassa, kun Murder S kertoo, mitä vuosia sitten tapahtui, kun Ben syöksi hänet ja itsensä rotkoon.

Kuvia

Hyenan kuvagalleria