Hirotan ja Mihon emo

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hirotan ja Mihon emo
Emo-gdn.png
Nimi
Muuta
Kotipaikka Haguro-vuori
Ulkonäkö
Sukupuoli narttu
Muut tuntomerkit ripset
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Hirota

Hän on Hirotan ja Mihon emo ja Munechikan puoliso. Hänen isänsä on Mihon ukiksi kutsuma koira. Hänen nimeään ei ole kerrottu.

Ginga Densetsu Noah

Hän esiintyy tarinassa ensi kerran saapuessaan joelle, jolla Hirota ystävineen on juuri kalastanut. Kyōshirō ja Sasuke näkevät hänet. Kun hän kutsuu Hirotaa, Ōun soturit ilmoittavat pennun lähteneen juuri. Kyōshirō ja Sasuke kävelevät nartun kanssa metsässä, mutta nähdessään varjostajan takanaan hän pyytää anteeksi ja pakenee paikalta.

Myöhemmin Kyōshirō, Sasuke, George, Rocket ja Kagetora törmäävät Hirotaan. Kyōshirō raivoaa Hirotalle ja Rocket joutuu pidättelemään tätä, kun Kyōshirōn ja Sasuken aiemmin tapaama narttukoira saapuu paikalle muiden koirien kanssa. George esittelee heidät Ōun sotureiksi, mutta Kyōshirō on haluton auttamaan. Kun he ovat lähteneet, narttu toteaa, etteivät he voi luottaa sinisilmäisesti keneen tahaansa. Hän sanoo, että heidän on odotettava isänsä ja Mihon paluuta, ja siihen asti heidän on kestettävä Haguron Crow'ta.

Myöhemmin hän törmää jälleen Georgeen ja muihin. Narttu paljastaa puolisonsa lähteneen ystäviensä kanssa taistelemaan Ōun sotureiden rinnalla, mutta kukaan heistä ei ole palannut. Kun kukaan Ōun sotureista ei tunnista nimiä, narttu kutsuu heitä itsekkäiksi, eikä heihin voi luottaa. Hän kertoo lähettäneensä isänsä ja tyttärensä viestinviejiksi. Tämän sanottuaan he lähtevät, mutta törmäävät Crow'hun ja tämän laumaan. Crow kysyy, mitä vanhukselle on tapahtunut, mutta kun kukaan ei vastaa, hän heittää Hirotan emon puuta päin ja uhkaa tappaa tämän. Crow lyö Hirotan tajuttomaksi valtavalla tassullaan, ja emo menettää tajuntansa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Hirotan ja Mihon emon kuvagalleria