Hiroko (GDWO)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hiroko
Hiroko1gdwom.jpg
Nimi
Japaniksi 広子
Ääntäminen hiroko
Merkitys leveä lapsi
Muuta
Kotipaikka Fukushiman prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
Sukupuoli narttu
Turkinväri kullankelta-valkoinen
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Vanhin, isä, äiti, Heizō, Taichi, Junpachi, Yoshinao

Hiroko on Heizōn nuorempi sisko samasta pentueesta. Hänellä on myös pikkuveli Taichi nuoremmasta pentueesta. Hänen perheensä elää Fukushimassa ja kuuluu Vanhimman laumaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Muutama kuukausi tulivuorenpurkauksen jälkeen, Hirokon perhe joutui Hanajiro Shinkichin jengin ahdistelemaksi. Hirokon isä käski häntä pakenemaan Heizōn, Taichin ja emonsa kanssa. Pakeneva perhe sai apua Orionilta ja päätyi kosken luo. Hirokon emo ja veljet hyppäsivät veteen, mutta Hirokoa pelotti ja hän ei uskaltanut hypätä. Orion kyllästyi vitkasteluun ja tyrkkäsi hänet veteen. Hiroko selvisi hengissä, mutta hänen isänsä sai surmansa.

Heizōn lähdettyä Orionin matkaan, Hiroko eli emonsa ja Taichin kanssa Vanhimman laumassa. Jirōta, Kurohabaki-klaanin komentaja, kuitenkin saapui Fukushimaan pienen joukkonsa kanssa. Hän tappoi Vanhimman ja otti lauman komentoonsa. Heizō, Tyson, Orion sekä Izō ja tämän veljet saapuivat pian Fukushimaan, jolloin Hiroko kääntyi emonsa kanssa Kurohabakia vastaan tukeakseen veljeään. Kurohabakin koirat päihitettiin ja lauma vapautui. Lisäksi Miu, Denshichi ja Shūsaku jäivät Fukushimaan suojelemaan aluetta.

Kuvia

Hirokon kuvagalleria