Heizōn äiti

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 16. lokakuuta 2016 kello 14.13 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Heizōn äiti
Fukushimahyvispomonvaimo.jpg
Nimi
Muuta
Kotipaikka Fukushiman prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli narttu
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Vanhin, puoliso, Heizō, Taichi, Hiroko, Junpachi, Yoshinao

Heizōn äiti on Fukushimassa asuva koira, joka kuului puolisonsa, kahden muun pentunsa – Taichin ja Hirokon – sekä Junpachin ja Yoshinaon kanssa Vanhimman laumaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Muutama kuukausi tulivuorenpurkauksen jälkeen, Heizōn perhe joutui Hanajiron jengin ahdistelemaksi, jolloin Heizōn isä käskee puolisoaan ja pentujaan pakenemaan. Heizō, Taichi ja heidän emonsa saapuvat koskelle ja hyppäävät epäröimättä veteen. Tytär Hiroko epäröi, mutta tulee perässä, kun Orion tönäisee häntä. Heizōn äiti selvisi hengissä, mutta hänen puolisonsa menehtyi.

Heizōn lähdettyä Orionin matkaan, emo eli Taichin ja Hirokon kanssa Vanhimman laumassa. Jirōta Ishibuchi, Kurohabaki-klaanin komentaja, kuitenkin saapui Fukushimaan pienen joukkonsa kanssa. Hän tappoi Vanhimman ja otti lauman komentoonsa. Heizō, Tyson, Orion sekä Izō ja tämän veljet saapuivat pian Fukushimaan, jolloin Heizōn äiti kääntyi Hirokon kanssa Kurohabakia vastaan tukeakseen poikaansa. Kurohabakin koirat päihitettiin ja lauma vapautui. Lisäksi Miu, Denshichi ja Shūsaku jäivät Fukushimaan suojelemaan aluetta.

Kuvia

Heizōn äidin kuvagalleria