Ero sivun ”Heizōn äiti” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 19: Rivi 19:
 
  | kuolema-gdwo =
 
  | kuolema-gdwo =
 
}}
 
}}
'''[[Heizō]]n äiti''' kuului [[Heizōn isä|puolisonsa]], kahden muun pentunsa  – [[Taichi (GDWO)|Taichin]] ja [[Hiroko]]n – sekä [[Junpachi]]n ja [[Yoshinao (GDWO)|Yoshinaon]] kanssa [[Vanhin (GDWO)|Vanhimman]] laumaan.
+
'''[[Heizō]]n äiti''' on Fukushimassa asuva koira, joka kuului [[Heizōn isä|puolisonsa]], kahden muun pentunsa  – [[Taichi (GDWO)|Taichin]] ja [[Hiroko]]n – sekä [[Junpachi]]n ja [[Yoshinao (GDWO)|Yoshinaon]] kanssa [[Vanhin (GDWO)|Vanhimman]] laumaan.
  
He joutuivat [[Hanajiro Shinkichi]]n jengin ahdistelemaksi, jolloin Heizōn isä käskee puolisoaan ja pentujaan pakenemaan. Heizō, Taichi ja heidän emonsa saapuvat koskelle ja hyppäävät epäröimättä veteen. Tytär Hiroko epäröi, mutta tulee perässä, kun [[Orion]] tönäisee häntä. Heizōn äiti selvisi hengissä, mutta hänen puolisonsa menehtyi.  
+
==Ginga Densetsu Weed: Orion==
 +
Muutama kuukausi tulivuorenpurkauksen jälkeen, Heizōn perhe joutui [[Hanajiro Shinkichi]]n jengin ahdistelemaksi, jolloin Heizōn isä käskee puolisoaan ja pentujaan pakenemaan. Heizō, Taichi ja heidän emonsa saapuvat koskelle ja hyppäävät epäröimättä veteen. Tytär Hiroko epäröi, mutta tulee perässä, kun [[Orion]] tönäisee häntä. Heizōn äiti selvisi hengissä, mutta hänen puolisonsa menehtyi.  
  
Heizōn lähdettyä Orionin matkaan, emo eli Taichin ja Hirokon kanssa Vanhimman laumassa. Eräänä päivänä [[Jirōta Ishibuchi]], [[Kurohabaki]]-klaanin jäsen, kuitenkin tappoi Vanhimman.
+
Heizōn lähdettyä Orionin matkaan, emo eli Taichin ja Hirokon kanssa Vanhimman laumassa. [[Jirōta Ishibuchi]], [[Kurohabaki]]-klaanin komentaja, kuitenkin saapui Fukushimaan pienen joukkonsa kanssa. Hän tappoi Vanhimman ja otti lauman komentoonsa. Heizō, [[Tyson]], Orion sekä [[Izō]] ja tämän veljet saapuivat pian Fukushimaan, jolloin Heizōn äiti kääntyi Hirokon kanssa Kurohabakia vastaan tukeakseen poikaansa. Kurohabakin koirat päihitettiin ja lauma vapautui. Lisäksi [[Miu]], [[Denshichi]] ja [[Shūsaku]] jäivät Fukushimaan suojelemaan aluetta.
  
 
==Kuvia==
 
==Kuvia==

Versio 21. joulukuuta 2015 kello 15.40

Heizōn äiti
Fukushimahyvispomonvaimo.jpg
Nimi
Muuta
Kotipaikka Fukushiman prefektuuri (jap. 福島県)
Ulkonäkö
Sukupuoli narttu
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Heizō, puoliso, Taichi, Hiroko, Junpachi, Yoshinao, Orion, Vanhin

Heizōn äiti on Fukushimassa asuva koira, joka kuului puolisonsa, kahden muun pentunsa – Taichin ja Hirokon – sekä Junpachin ja Yoshinaon kanssa Vanhimman laumaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Muutama kuukausi tulivuorenpurkauksen jälkeen, Heizōn perhe joutui Hanajiro Shinkichin jengin ahdistelemaksi, jolloin Heizōn isä käskee puolisoaan ja pentujaan pakenemaan. Heizō, Taichi ja heidän emonsa saapuvat koskelle ja hyppäävät epäröimättä veteen. Tytär Hiroko epäröi, mutta tulee perässä, kun Orion tönäisee häntä. Heizōn äiti selvisi hengissä, mutta hänen puolisonsa menehtyi.

Heizōn lähdettyä Orionin matkaan, emo eli Taichin ja Hirokon kanssa Vanhimman laumassa. Jirōta Ishibuchi, Kurohabaki-klaanin komentaja, kuitenkin saapui Fukushimaan pienen joukkonsa kanssa. Hän tappoi Vanhimman ja otti lauman komentoonsa. Heizō, Tyson, Orion sekä Izō ja tämän veljet saapuivat pian Fukushimaan, jolloin Heizōn äiti kääntyi Hirokon kanssa Kurohabakia vastaan tukeakseen poikaansa. Kurohabakin koirat päihitettiin ja lauma vapautui. Lisäksi Miu, Denshichi ja Shūsaku jäivät Fukushimaan suojelemaan aluetta.

Kuvia

Heizōn äidin kuvagalleria