Hayate

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hayate
Ssy-hayate.jpgHayateblackSSYmanga.jpg
Nimi
Japaniksi ハヤテ
Ääntäminen hajate
Tiedot
Sarja Shiroi Senshi Yamato
Ensiesiintyminen osa 6
Liittouma Yamato, Ken'ichi Kotani, Ken'ichin isä, Fubuki
Sukulaiset Yamato (velipuoli), Fubuki (isä), Arashi (isoäiti)
Ulkonäkö
Rotu akita
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Muut tuntomerkit sininen silmä, vasen silmä puhki ja sen päällä arpi, otsassa tähti- ja pallokuviot

Hayate on Yamaton isovelipuoli ja Ken'ichi Kotanin omistama metsästys- ja taistelukoira. Hayaton isä on legendaarinen Fubuki.

Hayate on taitava taistelija, mutta luonteeltaan hyvin äkkipikainen, ja käyttää aseenaan kaksipäistä taisteluveistä.

Shiroi Senshi Yamato

Hayate on kasvatettu metsästyskoiraksi ja hän toimi isänsä Fubukin ja omistajansa Ken'ichin rinnalla.

Hän tappoi saaliseläimiään kylmäverisesti, mistä Yamato ei pitänyt ja niille tuli riitaa. Ken'ichin isä kuitenkin lopetti taistelun paljastamalla, että Hayate ja Yamato ovat veljeksiä.

Hayaten välit Yamaton kanssa paranevat, ja se päättää omistajansa kanssa osallistua taistelukoiraturnauksiin. Yhdessä vaiheessa Hayate taistelee mm. Kokuō- Kaizan- ja Kinun-nimisiä koiria vastaan ja voittaa. Hayate kohtaa myös Blackien, mutta häviää.

Hayate kehittää itselleen oman erikoistekniikan, Neck Rollingin.

Hakugin no Teiō

Hayate ja Ken'ichi ovat palaamassa kaupasta lumimyrskyssä, kun ne kohtaavat Hanin, Kinjin ja heidän kolme dobermanniaan. Koiravarkaat haluaisivat siepata Hayaten, mutta Hayate ajaa heidät pois veitsensä avulla.

Seuraavana päivänä Hayate lähtee metsälle Ken'ichin isän kanssa, mutta he joutuvat samojen roistojen hyökkäyksen kohteeksi. Roistot sieppaavat Ken'ichin isän ja jättävät haavoittuneen Hayaten maahan olettaen, että se kuolee. Hayate kuitenkin selviää ja raahautuu Ken'ichin, Ryōn ja Yamaton luo. Ryō soittaa poliiseille, mutta Ken'ichi haluaa lähteä heti auttamaan isäänsä, joten Hayate johdattaa pojat sekä Yamaton vuorille. He löytävät roistojen mökin, ja Ryōn ja Yamaton harhauttessa roistoja ja heidän koiriaan, Ken'ichi pääsee vapauttamaan isänsä.

Yamato onnistuu iskemään yhden dobermanneista kiinni puuhun, mutta jää alakynteen kahden muun kanssa. Hayate syöksyy apuun ja leikkaa veitsellään irti dobermannien vaaralliset piikkikaulapannat. Hayate voittaa yhden dobermanneista Neck Rollingilla, kun taas Yamato päihittää niistä viimeisen. Tämän jälkeen Musashi johdattaa poliisit paikalle, ja roistot vangitaan.

Seuraavana päivänä poliisipäällikkö palkitsee Hayaten, Yamaton ja Musashin "hopeakeisari"-arvonimillä.

Kuvia

Hayaten kuvagalleria