Hayabusa

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 2. huhtikuuta 2018 kello 16.01 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hayabusa
Hayabusam.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen hajabusa
Merkitys haukka
Tiedot
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Honō, Tsubakuro, Gamu, ent. Gama
Sukulaiset Tsubakuro (poika)
Kuolinsyy Gaman joukot tappoivat (osa 2)
Ulkonäkö
Rotu tanskandoggi
Sukupuoli uros
Muut tuntomerkit ruskea, musta maski

Hayabusa oli Gama-klaanin sotakenraali ja erittäin taitava miekankäyttäjä. Hän oli Honōn ystävä ja Tsubakuron isä.

Toisin kuin useimmat ganinit, hän on tanskandoggi. Hänen kypärässään on 70 erityislääkkeeseen kastettua neulaa, mikä tarkoittaa, että hän on tavallista voimakkaampi ganin. Tavallisilla ganineilla on noin 50 neulaa.

Kacchū no Senshi Gamu

Hayabusa oli alunperin osa Kagerō-klaania ja Gamun opettaja. Klaanin johtaja, hänet kouluttanut legendaarinen Honō kuoli suojellessaan häntä ihmisten luodeilta. Tämä teki Hayabusaan suuren vaikutuksen.

Hän kuitenkin jättää klaaninsa ja liittyy pahan Gaman joukkoihin, uskoen näin selviytyvänsä sota-ajasta, ja ylenee kenraaliksi. Hän osallistuu Kurokishin kanssa hyökkäykseen, jossa Kagerō-klaanin kotikylä tuhotaan, ja saa tehtäväkseen tuhota kaikki klaanin ganinit.

Kurokishin kuoltua, Hayabusa kuitenkin tappaa loput Gaman alaisista, sanoen ettei pidä miehinään niitä jotka eivät arvosta elämää. Paljastuu, että Hayabusalla on yhä oikeudentajua vaikka kuuluukin Gaman joukkoihin. Hän päästää Gamun ja Randon menemään, vaikka hänen tehtävänsä oli tappaa nämä.

Hayabusa nähdään myöhemmin sarjassa, kun Kansuke Yamamoto tuo viestiä Kagerōn eloonjääneistä ganineista, jotka pitäisi tuhota. Hayabusa valmistautuu kuolemaan, koska oli aiemmin päästänyt Gamun pakoon ja Gama varmasti rankaisisi häntä kuolemalla. Peläten poikansa puolesta, sillä Gama tappaa aina myös epäonnistujien perheet, hän käskee Tsubakuroa lähtemään ja liittymään oikeudenmukaisen Gamun joukkoihin.

Ollessaan jo valmiiksi kuolemantuomion uhan alla, Hayabusa ryntää Gaman luo ja tahtoo nähdä tämän ensimmäistä kertaa selvästi, paljastaen itselleen ja muille alaisille että Gama onkin ganin eikä ihminen. Gama käskee tämän jälkeen alaisiaan viemään Hayabusan korppien syötäväksi.

Kagerōn joutkot löytävät myöhemmin puusta roikkuvan Hayabusan ruumiin, jota korpit nokkivat. He ajavat korpit pois hänen kimpustaan.

Myöhemmin, kun Gamu ja Rando taistelevat Gamaa vastaan, korpit lentävät paikalle ja sokeuttavat pahan Gaman. Gamu haistaa korpeissa Hayabusan, mikä antaa ymmärtää, että hänen henkensä kostaa Gamalle korppien hahmossa.

Kuvia

Hayabusan kuvagalleria