Hakurō

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
(Ohjattu sivulta Hakuro)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee hahmoa Ginga: Nagareboshi Ginissä ja Ginga Densetsu Weedissä. FANGissa esiintyvästä sudesta katso Valkoinen susi.
Hakurō
Hakurotaivaalla.jpgIsohakurou.jpg
Nimi
Japaniksi 白狼
Ääntäminen hakuroo
Merkitys valkoinen susi
Muuta
Kotipaikka Kitamin kaupunki, Hokkaidō
Ääninäyttelijä Ryōichi Tanaka
Ulkonäkö
Rotu siperianhusky
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen (manga),
valko-ruskea (anime)
Silmät mustat
Muut tuntomerkit kaksi arpea pään oikealla puolella, GNG-mangan osasta 14 eteenpäin oikea etujalka poikki (manga),

kaksi arpea pään oikealla puolella, musta kuviointi silmien ympärillä, turkoosi kirsu (anime)

Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 11, jakso 17
Ikä n. 2–3 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 37
Ikä n. 16 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Byakko, Seiryū, Genbu, Suzaku, lapsenlapset, Jerome
Kuolinsyy Victor tappoi (osa 39)

Hakurō oli Hokkaidōssa elävän villikoiralauman johtaja. Hän oli peloton taistelija ja sai taitojensa vuoksi lisänimen "Ruskeakarhujen surma".

Hän oli Byakkon, Seiryūn, Genbun ja Suzakun isä sekä Suzakun neljän pennun isoisä. Hän oli ylpeä, äkkipikainen soturi, joka oli hyvin uskollinen tovereilleen ja kohteli heitä veljinään.

Ginga: Nagareboshi Gin

Manga

Liittyminen Ōun sotureihin

Hakurō johtaa Hokkaidōlla huskylaumaa, joka on tunnettu ruskeakarhunmetsästystaidoistaan.

Hän oli saanut kuulla, että Ōun ylipäällikkö Riki keräsi kokoon villikoiria käydäkseen taisteluun Akakabutoa vastaan. Kun Ōun joukkoja ei alkanut kuulua Hokkaidōon, Hakurō joukkoineen päätti lähteä oma-aloitteisesti Ōuun heidän avukseen. Hän ui Honshūlle 700-päisen joukon kanssa.

Hakurōn ja Ginin laumat törmäsivät toisiinsa sattumalta Mutsussa, jolloin Hakurō luuli Giniä ja muita vihollisiksi, ja päätti viedä heidät Ōuun ikään kuin lahjana Suurelle johtajalle. Pian väärinkäsitys saatiin kuitenkin selvitettyä ja Hakurō koirineen liittyi Ōun sotureihin.

Suuressa taistelussa

Kun yksi Madaran johtamista karhuista haavoittaa Smithiä, Hakurō ottaa hänen paikkansa. Hän yrittää iskeä Madaran silmiin, mutta karhu arvaa heti hänen aikeensa ja Gin pelastaa Hakurōn viime hetkellä.

Sudet

Suuren taistelun jälkeen Hakurō palaa Hōkkaidolle. Joitakin kuukausia myöhemmin, paikalle ilmaantuu susista muodostuva Alamaailman kymmenen taistelijan joukkio, joka kysyy tietoja Ginin olinpaikasta. Hakurōn kieltäytyessä puhumasta, yksi susista katkaisee hänen oikean etujalkansa. Tämän seurauksena, Hakurō on hyvin halukas kostamaan susille ja hänet nähdään myöhemmin taistelemassa Gaian joukkoja vastaan.

Anime

Hakurōn ensiesiintyminen on animessa hieman erilainen: Kun väärinkäsitys saadaan selvitettyä, tämä kuitenkin käy vielä Ginin kimppuun tarttuen tätä kaulasta ja sanoo sen olevan hokkaidōlainen tervehdys.

Suuressa taistelussa hän ja Kain veljekset käyvät saman karhun kimppuun ja heille tulee pientä riitaa siitä, kuka lopulta tappoi karhun.

Ginga Densetsu Weed

Hakurō elää Hokkaidōlla neljän poikansa ja pojanpoikansa kanssa.

Kun Hakurōn pojat törmäävät Jeromeen, tämä tuodaan Hakurōn luo. Jerome kertoo Hakurōlle viime vuoden tapahtumista, kuten Hōgenin johtamasta kapinasta ja Ōun uuden ylipäällikön, Weedin, valtaannoususta.

Myöhemmin Hakurōn pojat löytävät Jeromen pahasti haavoittuneena. Jerome kertoo Hakurōlle Victorin johtamista venäläisistä sotakoirista, jotka ovat iskeneet Hokkaidōon aikomuksenaan vallata saari. Hakurōn pojat vievät Jeromen Ramin luo toipumaan haavoistaan. Hakurō kutsuu kaikki soturinsa koolle, mutta ylpeydessään kieltäytyy kutsumasta Ōun armeijaa apuun.

Sotakoirat kohtaavat rautatien kiskoilla makaavan Hakurōn ja hän yrittää välttää taistelun. Hakurō tarjoaa sotakoirille tilaisuuden lähteä, mutta sotakoirat eivät aio paeta ja he käyvät joukolla Hakurōn kimppuun. Hänen soturinsa lähtevät taisteluun, mutta hetken päästä sotakoirat pakenevat paikalta. Hakurō on haavoittunut pahasti ja hänet autetaan takaisin tukikohtaan. Hakurō käskee Seiryūn lähettää tiedustelijoita siihen suuntaan, johon Victorin joukot pakenivat. Hakurō myös haluaa, että hänen lapsenlapsensa viedään turvaan, kauas Hokkaidōsta. Suzaku, pentujen isä, määrätään siihen tehtävään. Byakko, Seiryū ja Genbu jäävät isänsä luo ja he alkavat suunnitella hyökkäystä Victorin joukkoja vastaan, jotta tämä saataisiin häädettyä saarelta.

Kuolema

Seiryūn lähettämät tiedustelijat tapetaan sotakoirien toimesta ja yöllä Victorin joukot hyökkäävät Hakurōn lauman tukikohtaan. Maxim tappaa Byakkon ja Genbun, ja Aram tappaa Seiryūn. Hakurōn joukot saavat surmansa, mutta hän ei suostu luovuttamaan ja taistelee Victoria vastaan. Jerome tulee paikalle ja on valmis kuolemaan Hakurōn rinnalla, mutta haavoittunut Hakurō puolustaakin häntä.

Taistelu päättyy, kun Victor onnistuu viiltämään Hakurōn kaulavaltimon auki. Hakurō kaatuu maahan ja hyvästelee mielessään ystävänsä, minkä jälkeen hän kuolee verenhukkaan. Hakurōn kuoltua syntyy tuulenpuska, joka kulkee Ōuun asti, hämmästyttäen Ginin ja muut.

Sitaatteja

Hakurōn sitaattisivu

Kuvia

Hakurōn kuvagalleria