Gon

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gon
Gon-vari1.jpgGon roaring.jpg
Nimi
Japaniksi ゴン
Ääntäminen gon
Muuta
Kotipaikka Niigatan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen japaninkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskeavalkoinen, tummanruskeaa kasvoissa
Silmät mustat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 4
Liittouma Hōgen, Sniper

Gon on yksi Hōgenin alamaisista.

Ginga Densetsu Weed

Gon ja muutama muu Hōgenin alainen näki Reikan kulkevan lumessa. Hänet käskettiin seuraamaan jalanjälkiä ja selvittämään, missä Reika oli käynyt. Hän löysi Ginin, Johnin ja Akamen pyhäköstä ja yritti paeta raportoidakseen Hōgenille. Akame kuitenkin sai hänet kiinni ja toi sisälle pyhäkköön. Gon ei myöntänyt tuntevansa Hōgenia ja kertoi hänen perheensä odottavan häntä, jolloin Gin päästi hänet menemään.

Pian Hōgen armeijoineen tuli Gonin ilmoituksen perusteella vangitsemaan Ginin ystävineen. Gin ja muut taistelivat vastaan, jolloin Gon ehdotti johtajalleen Reikan sieppaamista ja tämän käyttämistä panttivankina. Gon johti pienen joukon Reikan kotipihalle ja he pakottivat nartun mukaansa. Hän ja muutama muu Hōgenin alainen piteli Reikaa paikoillaan Hōgenin kiristäessä Giniä.

Myöhemmin Gon toi Hōgenille tiedon siitä, että Rocketin veljekset olivat saapuneet tapaamaan häntä.

Gon esiintyi vielä myöhemmin tarinassa, Weedin mennessä majalle, jossa Giniä pidettiin vankina. Gon näytti ylenneen asemassaan, mahdollisesti palkkiona Ginin, Akamen ja Johnin löytämisestä. Hän yllätti GB:n ja Sasuken tarkkailemassa päämajaa, mutta kaksikko pelastui tilanteesta Ken'ichin ansiosta. Gon ilmoitti paikalle saapuneelle Sniperille heidän ottaneen Ginin pojan, Weedin, kiinni. Myöhemmin Gon seurasi Weedin ja Sniperin kaksintaistelua ja tämän jälkeen oli mukana taistelussa, kun Weedin joukot hyökkäsivät.

On epäselvää, miten Gonille loppujen lopuksi kävi.

Kuvia

Gonin kuvagalleria