Gingapedia:Vastuuvapaus

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 13. kesäkuuta 2011 kello 20.22 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gingapedia ei takaa tietojen oikeellisuutta

Gingapediasta löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Gingapedia EI kuitenkaan voi taata Gingapediassa olevan tiedon oikeellisuutta.

Kukaan Gingapedian kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

Gingapediassa oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo sinun, Gingapedian tai kenenkään Gingapediaan liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Gingapediasta, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai merkitse minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Gingapedia saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen, eikä niiden käyttö Gingapediassa anna sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Gingapedialla ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin, eikä Gingapedia siten voi myöntää sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.