Ero sivun ”German” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 18: Rivi 18:
 
'''German''' on yksin vaeltava saksanpaimenkoira.
 
'''German''' on yksin vaeltava saksanpaimenkoira.
  
hän ei luota ihmisiin, sillä ei ole koskaan tavannut yhtäkään hyväsydämistä ihmistä. Se myös uskoo, että selviytyminen on helpompaa ilman ystäviä.
+
German ei luota ihmisiin, sillä ei ole koskaan tavannut yhtäkään hyväsydämistä ihmistä. Se myös uskoo, että selviytyminen on helpompaa ilman ystäviä.
  
 
==Lassie==
 
==Lassie==

Versio 26. maaliskuuta 2016 kello 16.34

German
GermanColor.pngGermany.jpg
Nimi
Japaniksi ジャーマン
Ääntäminen dzöörman
Merkitys saksalainen
Tiedot
Sarja Lassie
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Lassie, Shingo Yaguchi
Ulkonäkö
Rotu saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-vaaleanruskea

German on yksin vaeltava saksanpaimenkoira.

German ei luota ihmisiin, sillä ei ole koskaan tavannut yhtäkään hyväsydämistä ihmistä. Se myös uskoo, että selviytyminen on helpompaa ilman ystäviä.

Lassie

Menneisyys

German syntyi kennelissä, jossa oli noin 100 koiraa ja vain 10 häkkiä. Koirat saivat vettä ja ruokaa vain kerran päivässä, eikä kaikille riittänyt. Eräänä päivänä omistaja ei palannut ja koirat alkoivat nääntyä nälkään. German onnistui pakenemaan häkistä kiipeämällä sen yli, käyttämällä apuna ruumiskasaa. Se oli sadasta koirasta ainoa selviytyjä.

Menneisyytensä seurauksena German menetti luottamuksensa ihmisiin. Se alkoi elää villikoirana metsissä.

Tapaaminen Lassien kanssa

German nähdään tarinassa ensimmäisen kerran aivan sen alussa, ajessaan Bullin jengin pois Lassien kimpusta.

Myöhemmin German löytää Lassien koirankopista, Yaguchin perheen pihalta. Se varoittaa Lassieta ihmisten petollisuudesta ja jatkaa sitten matkaansa.

Seuraavana aamuna Bull käy isomman joukon kanssa Germanin kimppuun. Lassie tulee paikalle ja auttaa Germanin pakoon. German ei kuitenkaan pääse pitkälle haavojensa takia ja kääntyy kohtaamaan takaa-ajavan Bullin lauman. German ja Bull putoavat jokeen, jolloin Lassie hyppää perään auttaakseen Germania. Joki kuljettaa Lassieta ja Germania useita kilometrejä, mutta lopulta Lassie onnistuu vetämään itsensä ja Germanin rantaan. German on kuitenkin liikuntakyvytön, sillä virtauksessa tukki oli osunut häneen ja siitä irronnut keppi lävistyi hänen takajalkaansa. Kun Lassie ehdottaa ihmisten apua, German kieltäytyy jyrkästi ja kertoo tälle menneisyydestään.

Uusi omistaja

Lassie jättää Germanin lepäämään ja lähtee hakemaan apua, haluten parantaa Germanin haavan ja samalla todistaa tälle, että myös hyviä ihmisiä on olemassa.

Shingo-poika auttaa Germania äitinsä kanssa ja he vievät sen lääkäriin. Germanille suoritetaan leikkaus ja seuraavana päivänä Shingo ja Lassie tulevat katsomaan sitä. German kertoo Lassielle, että hän yrittää vastedes luottaa ihmisiin.

Lassie lähtee jatkamaan omaa matkaansa ja jättää Germanin Shingon luokse. Germanista tulee Shingon ja tämän äidin lemmikki. Shingo nimeää sen Rokuksi (jap. ろく).

Kuvia

Germanin kuvagalleria