Genbu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 12. helmikuuta 2015 kello 16.43 – tehnyt Kurohabaki terumune (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Genbu
Genbu-oo-iro-gdw39-uchi.jpgGenbu1.jpg
Nimi
Japaniksi 玄武
Ääntäminen gembu
Merkitys Musta kilpikonna
(kiinalainen tähtikuvio)
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō (jap. 北海道)
Ulkonäkö
Rotu siperianhusky
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea-valkoinen
Silmät vaaleansiniset
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Hakurō, Seiryū, Byakko, Suzaku, Jerome
Kuolinsyy Maxim tappoi (osa 39)

Genbu oli Hakurōn nuorin poika. Hänellä oli kolme veljeä; Byakko, Suzaku, ja Seiryū.

Ginga Densetsu Weed

Genbu elää Hokkaidōlla isänsä ja veljiensä kanssa ja on osa isänsä johtamaa huskylaumaa.

Eräänä päivänä Genbu veljineen löytää Jeromen alueeltaan ja he vievät tämän isänsä puheille. Veljekset haluaisivat kovasti viihdyttää vierasta ja tarjoutuvat metsästämään Jeromelle ruskeakarhun, mutta Jerome on pian aikeissa lähteä ja kieltäytyy. Jerome kertoo aikovansa kulkea Hokkaidōn ympäri, jolloin veljekset varoittavat häntä hyökkäyksistä pohjoisessa ja tarjoutuvat lähtemään hänen mukaansa. Jerome lähtee yksin, jolloin veljekset jäävät hieman huolestuneiksi.

Myöhemmin Genbu veljineen on metsästämässä ruskeakarhua ja he löytävät Jeromen haavoittuneena. Jerome kertoo heille pohjoisen hyökkääjistä, venäläisistä sotakoirista, jotka ovat aikeissa valloittaa Hokkaidōn.

Genbu vie veljiensä kanssa Jeromen Ramin luokse toipumaan ja he palaavat sitten isänsä luo. Hakurō kerää joukkonsa kokoon ja yrittää saada sotakoirat lähtemään puhumalla, mutta joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Tästä seuraa lyhyt taistelu, jonka aikana Hakurōn armeija kokee useita tappioita. Vihollinen perääntyy, jonka jälkeen haavoittunut Hakurō luovuttaa armeijan Genbun ja tämän veljien komentoon.

Hakurōn joukot palaavat takaisin tukikohtaan ja Suzaku määrätään viemään Hakurōn lapsenlapset pois Hokkaidōsta. Seiryū lähettää tiedustelijoita selvittämään vihollisen aikeita, mutta sotakoirat hyökkäävätkin yllättäen paikalle.

Taistelussa Genbu haastaa Maximin suojellakseen isäänsä ja muita haavoittuneita, mutta Maxim vain kiitää hänen ohitseen ja iskee hänet sivuun. Genbu näyttää aluksi vahingoittumattomalta, mutta yhtäkkiä alkaa kyynelehtien kutsua isäänsä ja hänen kaulansa repeää auki. Genbu kaatuu sitten kuolleena maahan.

Myös Seiryū, Byakko ja Hakurō saavat surmansa samassa taistelussa, ja Genbu kuoli heistä ensimmäisenä.

Kuvia

Genbun kuvagalleria