Gaki

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gaki
Gakimanga.jpg
Nimi
Japaniksi 牙鬼
Ääntäminen gaki
Merkitys kulmahammasdemoni
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Laji tuntematon, mahdollisesti sepelkarhu
Sukupuoli uros
Säkäkorkeus 4 m
Turkinväri ruskea, punainen selkä
Silmät keltaiset
Muut tuntomerkit oikea silmä puhki, kolme varvasta puuttuu vasemmasta etutassusta
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 11, jakso 18
Liittouma Akakabuto
Kuolinsyy Ōun soturit tappoivat
(osa 13)

Gaki oli Akakabuton kaksoisolento ja jälkeläinen. Gaki kuului Akakabuton henkivartiokaartiin.

Ginga: Nagareboshi Gin

Manga

Rikin, Ginin ja Smithin keskustellessa he huomasivat karhun seisovan rinteessä. He luulivat karhua Akakabutoksi, mutta se oli Gaki. Gin aikoi kiivetä rinnettä ylös karhun kimppuun, mutta Gaki alkoikin vierittää kiviä. Sitten karhu häipyi.

Suuren taistelun aikana Riki hyökkäsi yksinään Futago-solan toiselta puolelta jyrkän seinämän kautta aikeinaan yllättää Akakabuto, ja jos mahdollista - surmata se.

Rikiä vastassa oli kuitenkin Akakabuton sijaan Gaki. Riki ei huomannut huiputusta ja käytti erikoishyökkäystä, Shiroi Senkōa, jolla hän katkaisi kolme varvasta karhun vasemmasta etutassusta. Samalla hän menetti itse toimintakykynsä törmätessään rajulla nopeudella puuhun, ja joutui Akakabuton kätyrien yllättämäksi.

Karhut heittivät Rikin kuopan pohjalle ja katkoivat paksuja puita, joita ne heittivät Rikin päälle ja hautasivat sen elävältä. Tämän jälkeen Gaki raportoi yhdessä muiden karhujen kanssa Akakabutolle, että ne olivat tappaneet Rikin, ja ne saivat palkinnoksi peuranlihaa.

Myöhemmin kun Ōun soturit hyökkäsivät Vuorilinnaan, Akakabuton henkivartiokaarti yllätti koirat. Gaki oli yksi niistä karhuista. Ōun soturit saivat karhut tapettua.

Anime

Animessa Gaki nähdään tarkkailemassa koiria rinteellä. Seuraavan kerran karhu nähdään, kun Riki on hyökkäämässä Akakabuton selustaan yksin. Riki katkaisee Gakin vasemman etutassun kolme varvasta Shiroi Senkōlla. Tämän jälkeen Gakia ei nähdä enää animessa.

Kuvia

Gakin kuvagalleria