Futoshi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Futoshi
Futoshipää.jpg
Nimi
Japaniksi フトシ
Ääntäminen futoshi
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Silmät mustat
Muut tuntomerkit puolipystyt korvat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 16
Ikä 0-1 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Kyōshirō
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1

Futoshi on Kyōshirōn lauman jäsen. Hän on yksi 11:stä nuoresta koirasta, joista koulutettiin ninjoja Kōgan ninjakoirien Vanhimman johdolla.

Hän näyttää huomattavasti Tābōlta, sillä ainoa ero on vaaleampi turkki.

Ginga Densetsu Weed

Futoshi oli hylätty ja/tai pahoinpidelty pentu, joka liittyi Kyōshirōn laumaan ja myöhemmin johtajansa mukana Weedin retkikuntaan. Weed päätti jättää hänet ja muut nuorimmat pennut Kōgaan, jotta he eivät menehtyisi taistelussa Hōgenia vastaan. Kōgan ninjakoirien Vanhin piti pennuista huolta ja opetti heille ninjutsua.

Myöhemmin Kyōshirō haki Futoshin ja muut aikuistuneet pennut auttamaan taistelussa Venäjän sotakoiria vastaan. Futoshi osallistui myös taisteluun hybridikarhuja vastaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Futoshi ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Kun Gin ja Akame jakavat lauman kahteen joukkoon, Futoshi kuuluu Akamen ryhmään. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen.

Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Futoshi, Rick ja eräs kolmas Kyōshirōn alainen ovat tämän mukana, kun hän hyökkää Matheuksen kimppuun kaivuuhyökkäyksellään, luullessaan häntä Masamuneksi.

Kuvia

Futoshin kuvagalleria