Ensimmäinen hybridi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 24. toukokuuta 2014 kello 11.02 – tehnyt GingaChani (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: {{Karhu3 | nimi = Ensimmäinen hybridi | nimi japaniksi = 第一ハイブリッド | ääntäminen = | merkitys = | kuva = Kuva:Hybridimanga.jpg | kotipaikka = | ensiesiinty...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ensimmäinen hybridi
Hybridimanga.jpg
Nimi
Japaniksi 第一ハイブリッド
Muuta
Ulkonäkö
Laji jääkarhun ja ruskeakarhun risteymä
Sukupuoli uros
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Kolmas hybridi
Kuolinsyy Joe tappoi (osa 54)


Ensimmäinen hybridi on ensimmäinen tarinassa esiintyvä merkittävä hybridikarhu. Se on muiden hybridien tapaan hyvin suuri ja verenhimoinen.

Se on kolmannen hybridin pentu ja ilmeisesti toisen hybridin veli.

Ginga Densetsu Weed

Ensimmäinen hybridikarhu tappoi Ligerin omistajan sekä Joen puolison Hitomin ja kolme heidän vastasyntyneistä pennuistaan. Tapahtuneen seurauksena Liger joukkoineen sekä Joe ja tämän omistaja Ninomiya yrittävät löytää ja surmata karhun.

Hybridi tappaa myös ihmisiä ja aiheuttaa kivivyöryn, mikä surmaa pelastusjoukot ja murskaa jopa helikopterin. Kun metsästyskoirajoukko saapuu paikalle, Joe yrittää vimmoissaan hyökätä karhun kimppuun, mutta karhu vain iskee koiran sivuun. Tämän jälkeen se poistuu paikalta.

Liger käyttää myöhemmin Koyukia ja Kotetsua syötteinä ja karhu ilmestyykin paikalle, mutta onneksi myös Jerome ja Lydia saapuvat paikalle. Saksanpaimenkoirapari taistelee hetken karhua vastaan ja repii siltä vasemman silmän. Haavoittunut karhu yrittää poistua paikalta ja haavoittaa Ligeriä kun tämä joukkoineen yrittää estää sitä. Ligerin joukot piirittävät karhun ja hyökkäävät sen kimppuun, ja myös Jerome yrittää auttaa, kun yhtäkkiä Weed saapuu paikalle ja katkaisee kaksi karhun etuvarpaista Shiroi Senkō-hyökkäyksellä. Karhu raivostuu ja surmaa hetkessä neljä Ligerin alaista.

Tätä hybridikarhua ei tämän jälkeen näy vähään aikaan, sillä koirat taistelevat toista hybridiä vastaan. Se kuitenkin näkyy myöhemmin hyökätessään järvellä soutavan nuoren parin kimppuun. Mies kuolee ja nainen menettää tajuntansa. Karhu ui rantaa kohti mies suussaan, naisesta välittämättä, kun Weed tulee paikalle ja yrittää iskeä sitä Zetsu Tenrō Battōgalla. Hyökkäys kuitenkin epäonnistuu karhun sukeltaessa veteen.

Karhu ui rantaan, mutta joutuu muiden koirien hyökkäyksen kohteeksi. Se surmaa Knucklesin ja Bellin. Joe hyökkää sen kaulaan Neck The Killing-iskulla, mutta se ei aiheuta karhulle merkittäviä vammoja. Weed hyökkää taas Battōgalla ja kaataa karhun maahan osumalla sitä kaulaan. Joe iskee karhua uudestaan Neck The Killingillä ja tällä kertaa isku on tappava. Karhun kaula aukeaa ja se kuolee, mutta ehtii sitä ennen päästää kutsuhuudon, joka tuo kolmannen hybridin paikalle.