Ensimmäinen hybridi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 14. lokakuuta 2016 kello 15.50 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ensimmäinen hybridi
Värihybridieka.jpgGriz.jpg
Nimi
Japaniksi 第一ハイブリッド
Ääntäminen dai'ichi haibrid
Merkitys ensimmäinen hybridi
Muuta
Ulkonäkö
Laji jääkarhun ja ruskeakarhun risteymä
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea, valkoinen selkä
Muut tuntomerkit vasen silmä puhki
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 52
Liittouma kolmas hybridi
Kuolinsyy Joe tappoi (osa 54)

Ensimmäinen hybridi oli ensimmäinen tarinassa esiintyvä merkittävä hybridikarhu. Se oli Joen perheen ja Ligerin metsästysjoukon omistajan surmaaja.

Se oli muiden hybridien tapaan hyvin suuri ja verenhimoinen. Se oli suurimman hybridin pentu ja valkoisen hybridin veli.

Ginga Densetsu Weed

Tämä hybridikarhu tappoi Ligerin omistajan sekä Joen puolison Hitomin ja kolme heidän vastasyntyneistä pennuistaan. Tapahtuneen seurauksena Liger joukkoineen sekä Joe ja tämän omistaja Niimiya yrittävät löytää ja surmata karhun.

Hybridi tappaa myös ihmisiä ja aiheuttaa kivivyöryn, mikä surmaa pelastusjoukot ja murskaa jopa helikopterin. Kun metsästyskoirajoukko saapuu paikalle, Joe yrittää vimmoissaan hyökätä karhun kimppuun, mutta karhu vain iskee koiran sivuun. Tämän jälkeen se poistuu paikalta.

Liger käyttää myöhemmin Koyukia ja Kotetsua syötteinä ja karhu ilmestyykin paikalle, mutta onneksi myös Jerome ja Lydia saapuvat paikalle. Saksanpaimenkoirapari taistelee hetken karhua vastaan ja Jerome repii siltä vasemman silmän. Haavoittunut karhu yrittää poistua paikalta ja haavoittaa Ligeriä kun tämä joukkoineen yrittää estää sitä. Ligerin joukot piirittävät karhun ja hyökkäävät sen kimppuun, ja myös Jerome yrittää auttaa, kun yhtäkkiä Weed saapuu paikalle ja katkaisee kaksi karhun etuvarpaista Zetsu Tenrō Battōgalla. Karhu raivostuu ja surmaa Chuckin, Sourin ja kaksi muuta Ligerin alaista.

Tätä hybridikarhua ei tämän jälkeen näy vähään aikaan, sillä koirat taistelevat toista hybridiä vastaan. Se kuitenkin näkyy myöhemmin hyökätessään järvellä soutavan nuoren parin kimppuun. Mies kuolee ja nainen menettää tajuntansa. Karhu ui rantaa kohti mies suussaan, naisesta välittämättä, kun Weed tulee paikalle ja yrittää iskeä sitä Zetsu Tenrō Battōgalla. Hyökkäys kuitenkin epäonnistuu karhun sukeltaessa veteen.

Karhu ui rantaan, mutta joutuu muiden koirien hyökkäyksen kohteeksi. Se surmaa Knucklesin ja Bellin. Joe hyökkää sen kaulaan Neck The Killing -iskulla, mutta se ei aiheuta karhulle merkittäviä vammoja. Weed hyökkää taas Battōgalla ja kaataa karhun maahan osumalla sitä kaulaan. Joe iskee karhua uudestaan Neck The Killingillä ja tällä kertaa isku on tappava. Karhun kaula aukeaa ja se kuolee, mutta ehtii sitä ennen päästää kutsuhuudon, joka tuo kolmannen hybridin paikalle.

Kuvia

Ensimmäisen hybridin kuvagalleria