Daisuken isä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Daisuken isä
Dfaijagdwm.jpg
Nimi
Japaniksi 大輔の父
Ääntäminen dais'ke no chichi
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,
Akitan prefektuuri
Ääninäyttelijä Kōji Yada
Ulkonäkö
Sukupuoli mies
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 1
Liittouma vaimo, Daisuke, Gohē Takeda, Fuji
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma vaimo, Daisuke
Ginga Densetsu Weed: Orion
Liittouma vaimo, Daisuke
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma vaimo, Daisuke

Daisuken isä pyörittää vaimonsa kanssa matkustajakoti Fujiwaraa. Hänen nimeään ei ole kerrottu.

Ginga: Nagareboshi Gin

Tarinan alussa perheen koira, Fuji, saa kolme pentua. Daisuke kutsuu vanhempansa katsomaan pentuja (mangassa hän kutsuu vain äitinsä).

Mangassa Daisuken isä nähdään ensimmäisen kerran, kun hän lähettää Daisuken etsimään nuoria laskettelijoita, Kazuea ja Toshiakia. Selviää, että Akakabuto-karhu on hyökännyt kaksikon kimppuun. Daisuken isä käy myöhemmin kertomassa pojalleen ja vaimolleen, että rinteet joudutaan sulkemaan tapahtuneen takia. Hän lähti vielä kylän muiden miesten kanssa etsimään kadonnutta Gohē Takedaa ja Rikiä, ja he löysivät ukon ja Daisuken rotkon luota.

Isä estää Daisukea puuttumasta tilanteeseen, kun Gohē Takeda tulee kuukauden kuluttua hakemaan yhden Fujin pennuista koulutettavaksi. Ukko valitsee tiikeriraitaisen Ginin, jolloin Daisuken isä pyytää häntä tekemään siitä kunnon karhukoiran. Kun Gin karkaa ukon luota ja yrittää palata kotiin, isä estää Daisukea menemästä sen luokse, koska koira ei enää kuulu heille.

Muutaman kuukauden kuluttua Daisuke tapaa Hidetoshin, jolloin hänen äitinsä paljastaa, että "Hide" oli aikoinaan hänen luokkatoverinsa ja ihastuksensa. Daisuken isä tulee mustasukkaiseksi, kun hänen vaimonsa puhuu Hidetoshista ihailevasti. Pian tämän jälkeen kuolettavasti haavoittunut Shige rysähtää oven läpi. Daisuken isä käskee vaimoaan soittamaan ambulanssin ja kyselee Shigeltä tapahtuneesta. Selviää, että karhu on käynyt Shigen ja hänen toveriensa kimppuun. Daisuken isä lähtee Gohēn, Hidetoshin ja muutaman muun miehen kanssa etsimään karhua. Akakabutoksi luultu karhu ammutaan, mutta se paljastuukin yhdeksi Akakabuton pennuista. Paluumatkalla Daisuke putoaa syvään railoon. Aluksi näyttää siltä, että mitään ei ole tehtävissä, ja Daisuken isä alkaa itkeä epätoivoisesti. Lopulta poika kuitenkin pelastuu Ginin ansiosta.

Seuraavina päivinä Daisuke ja Gin alkavat treenata kaatakseen Akakabuton. Daisuken isä ei tiedä tästä, mutta ihmettelee Daisuken kasvanutta ruokahalua ja sitä, miten Gin alkaa kiipeillä talon katolle. Daisuken isä kuuluu paikalliseen metsästysseuraan, ja yrittää aluksi muiden mukana metsästää Akakabutoa. Kun Akakabuton ja sen kokoaman karhuarmeijan tappaminen ei onnistu, hän luopuu muiden metsästäjien tavoin leikistä ja tyytyy voivottelemaan laskettelurinteiden sulkemisesta koituvasta tappiosta yritykselleen.

Paljon myöhemmin, kun Ōun soturit palaavat Futago-solaan, Daisuke seuraa tapahtumia televisiosta ja yrittää selittää isälleen, että Ginillä ja Johnilla täytyy olla jotakin tekemistä suuren koiralauman kanssa. Daisuken isä ei kuitenkaan ymmärrä hänen puheitaan.

Daisuken isä nähdään vielä sarjan lopussa, Akakabuton kuoleman jälkeen. Hän keskustelee varakunnanjohtajan kanssa turismin kasvusta ja on hyvin tyytyväinen tilanteeseen. Hän myös osallistuu Gohēn hautajaisiin.

Ginga Densetsu Weed

Daisuken isä pitää yhä samaa majataloa vaimonsa kanssa.

Hänet nähdään tarinan alkupuoliskolla keskustelemassa poikansa kanssa Futago-solan villikoiraongelmasta. Hän pitää Giniä hyvänä johtajana, mutta uskoo koiran jo todennäköisesti kuolleen vanhuuten.

Daisuken vanhemmat nähdään vielä sarjan lopussa, kun Gin saapuu vierailulle matkustajakoti Fujiwaraan.

Ginga: The Last Wars

Daisuke ja tämän vanhemmat elävät edelleen Ōussa.

Bobia pakenevat Cross, Sunny ja Maru saapuvat Fujiwarojen talolle ja piiloutuvat sen alle. Koirat näyttäytyvät Daisukelle ja tämän vanhemmille, ja Daisuke tunnistaa heidät Ginin ystäviksi. Koirille annetaan koiranruokaa Bobin tarkkaillessa kauempaa.

Daisuken poistuttua, Bob hyökkää paikalle ja käy kiinni Sunnyn kaulaan, mutta Cross hyökkää Bobin kaulaan ja painaa hänet selälleen maahan. Sunny ja Maru purevat kiinni Bobin jalkoihin. Daisuken isä saapuu hämmentyneenä paikalle, jolloin kolmikko päästää Bobin irti. Daisuken vanhemmat haluaisivat auttaa Bobia ja tarjota tälle ruokaa, mutta Bob lähtee.

Muuta

Meteor Ginin toisessa painoksessa Daisuken isän nimen väitetään olevan Kōsaku, joka on erään toisen kyläläisen nimi.

Kuvia

Daisuken isän kuvagalleria