Daisuken äiti

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Daisuken äiti
MangaDaisukenÄiti.pngDmutsignga.jpg
Nimi
Japaniksi 大輔の母
Ääntäminen daisuke no haha
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli nainen
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 1
Liittouma aviomies, Daisuke, Gohē Takeda, Fuji
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma aviomies, Daisuke
Ginga Densetsu Weed: Orion
Liittouma aviomies, Daisuke
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma aviomies, Daisuke

Daisuken äiti pyörittää miehensä kanssa matkustajakoti Fujiwaraa. Hänen nimeään ei ole kerrottu.

Ginga: Nagareboshi Gin

Tarinan alussa perheen koira, Fuji, saa kolme pentua. Daisuke kutsuu vanhempansa katsomaan pentuja (mangassa hän kutsuu vain äitinsä).

Daisuken isä käy myöhemmin kertomassa pojalleen ja vaimolleen, että rinteet joudutaan sulkemaan Akakabuto-karhun hyökkäyksen takia. Tästä eteenpäin Daisuken äiti nähdään usein miehensä vierellä.

Muutaman kuukauden kuluttua Daisuke tapaa Hidetoshin, jolloin hänen äitinsä paljastaa, että "Hide" oli aikoinaan hänen luokkatoverinsa ja ihastuksensa. Daisuken isä tulee mustasukkaiseksi, kun hänen vaimonsa puhuu Hidetoshista ihailevasti. Pian tämän jälkeen kuolettavasti haavoittunut Shige rysähtää oven läpi. Daisuken äiti soittaa miehensä käskystä ambulanssin.

Sarjan lopussa Gohē Takeda sairastuu, jolloin Daisuken äiti tekee hänelle ruokaa. Lopuksi hän osallistuu Gohēn hautajaisiin.

Ginga Densetsu Weed

Daisuken äiti pitää yhä samaa majataloa miehensä kanssa. Hän kiskoo aamu-unisen Daisuken sängystä ylös ja muistuttaa häntä siitä, että Kazuko on tulossa vierailulle.

Myöhemmin, kun Vuorilinna on räjäytetty, Daisuken äiti on huolissaan ja kysyy pojaltaan tapahtuneesta.

Daisuken vanhemmat nähdään vielä sarjan lopussa, kun Gin saapuu vierailulle matkustajakoti Fujiwaraan.

Ginga: The Last Wars

Daisuke ja tämän vanhemmat elävät edelleen Ōussa.

Bobia pakenevat Cross, Sunny ja Maru saapuvat Fujiwarojen talolle ja piiloutuvat sen alle. Koirat näyttäytyvät Daisukelle ja tämän vanhemmille, ja Daisuke tunnistaa heidät Ginin ystäviksi. Koirille annetaan koiranruokaa Bobin tarkkaillessa kauempaa.

Daisuken poistuttua, Bob hyökkää paikalle ja käy kiinni Sunnyn kaulaan, mutta Cross hyökkää Bobin kaulaan ja painaa hänet selälleen maahan. Sunny ja Maru purevat kiinni Bobin jalkoihin. Daisuken isä saapuu hämmentyneenä paikalle, jolloin kolmikko päästää Bobin irti. Daisuken äiti järkyttyy nähdessään Bobin lukuisat arvet. Daisuken vanhemmat haluaisivat auttaa Bobia ja tarjota tälle ruokaa, mutta Bob lähtee.