Chūtora

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Chūtora
Chuutoraväreissä.png 301px-Chutora-112.jpg
Nimi
Japaniksi 中虎
Ääntäminen chuutora
Merkitys keskimmäinen tiikeri
(ruskea brindle, eräs kainkoiran turkinväri)
Muuta
Kotipaikka Yamanashin prefektuuri
Ääninäyttelijä Kōzō Shioya
Ulkonäkö
Rotu kainkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea brindle
Silmät tummanruskeat (anime), oranssinkeltaiset (manga)
Muut tuntomerkit oikea korva irti
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 4, jakso 9
Ikä 4–5 vuotta
Liittouma Kain veljekset, Ōun soturit
Kuolinsyy (kuollut ennen GDW:n tapahtumia)

Chūtora, lisänimeltään "Kain hornanhurtta", oli Kain kolmesta veljeksestä keskimmäinen, Akatoran ja Kurotoran veli. Chūtoralla on neljä poikaa, Shōji, Shigure, Dodo ja Buru.

Chūtora oli veljiensä tapaan väkivaltainen ja peloton villikoira. Kuten veljensä, hän arvosti Beniä suuresti ja oli aina valmis kuolemaan tämän puolesta.

Kai no san kyōdai

Chūtora syntyi viisipäiseen pentueeseen, mutta omistaja piti pennuista vain kaksi ja hylkäsi loput alle kolmen kuukauden ikäisinä laatikossa Fuji-vuoren juurelle.

Neljäntenä päivänä suuri käärme tuli pentujen laatikon luo, havitellen heistä ateriaa. Yhteisvoimin veljekset tappoivat käärmeen ja söivät sen.

Seitsemäntenä aamuna näätä hyökkäsi laatikossa nukkuvia pentuja kohti. Akatora huusi veljiään hereille ja varoitti vaarasta, jolloin Chūtora ehti hypätä pois laatikosta. Kurotora jäi kuitenkin kiinni ja olisi kuollut, ellei tanskandoggi Ben olisi tullut paikalle ja ajanut näätää pois. Ben tarjosi pennuille fasaanin. Ennen lähtöään hän kehotti pentuja toimimaan yhdessä sekä taistelemaan, tappamaan ja syömään vastaantulevat pedot.

Muutaman päivän aikana pennut oppivat löytämään ruokaa ja tulivat tarkkaavaisemmiksi. Kymmenentenä päivänä väsyneiden pentujen tarkkaavaisuus kuitenkin herpaantui hetkeksi, jolloin näätä hyökkäsi uudestaan ja alkoi raahata Chūtoraa korvasta. Veljekset onnistuivat yhteisvoimin tappamaan pedon, tosin Chūtora menetti oikean korvansa. Ben näki taistelun ja ymmärsi, ettei hänen tarvinnut enää kantaa huolta Kain veljeksistä.

Ginga: Nagareboshi Gin

Ōun sotureihin liittyminen

Riki oli lähettänyt soturinsa etsimään taistelijoita Akakabutoa vastaan, ja Benin, Greatin ja Smithin johtamat ryhmät lähtivät Yamanashiin etsimään Kain veljeksiä. Neljä vuotta oli kulunut eivätkä veljekset aluksi tunnistaneet Beniä, vaan luulivat häntä ja hänen tovereitaan tunkeilijoiksi.

Veljekset hyökkäsivät aluksi yhdessä Benin kimppuun, mutta Cross kävi Chūtoran kimppuun ja he alkoivat kaksintaistella. Chūtora kävi kiinni nartun kurkkuun eikä millään irroittanut otettaan, ei vaikka Cross hyppi ja iski tämän päätä maahan. Chūtora oli aikeissa tappaa Crossin, mutta Gin tuli väliin ja kertoi Crossin olevan narttu. Chūtora ei ollut huomannut tätä, joten hän hämmentyi. Sitten hän ärsyyntyi ja hyökkäsi muita Benin alaisia kohti, syyttäen heitä nartun lähettämisestä taisteluun, vaikka paikalla oli monia uroksia. Cross kuitenkin halusi jatkaa taistelua ja hyökkäsi Chūtoran kaulaan, mutta päästi irti, kun Akatora tuli keskeyttämään taistelun.

Akatora muistutti veljiään siitä, kuka Ben oli ja miten hän oli vuosia sitten pelastanut heidät. Ben puolestaan kertoi veljeksille Ōun sotureiden tavoitteesta, ja veljekset liittyivät heihin ilomielin, koska olivat henkensä velkaa Benille.

Ōun sotureissa

Akatora kertoi Benille Mossista, joka oli useaan otteeseen pyytänyt veljeksiä liittymään joukkoihinsa, ja jonka kanssa heillä oli ollut paljon erimielisyyksiä alueiden rajoista. Veljekset halusivat selvittää välinsä Mossin kanssa ennen lähtöä Yamanashista, ja Ben suostui lähtemään heidän mukaansa. Mossin luona villikoirajoukot taistelivat, mutta pääsivät lopulta sopuun, jolloin myös Moss päätti liittyä Ōun sotureihin.

Myöhemmin Wakayamassa, Kain veljekset uivat Ginin johtaman pienen ryhmän mukana Shikokulle etsimään taistelukoiria joukkoonsa. Veljekset saivat Giniltä tehtävän käydä suostuttelemassa Musashi mukaansa. Veljesten neuvottelutaidot eivät kuitenkaan riittäneet, ja koirat joutuivat palaamaan Ginin luokse tyhjin käsin. Matkalla veljekset huomasivat, että heitä seurataan. Billin johtama suuri vuoristokoirajoukko alkoi jahdata heitä ja Akatora käski veljiään juoksemaan. Kurotora ei kuitenkaan tahtonut paeta ja kääntyi kohtaamaan viholliset, jolloin kaikki kolme jäivät vihollisjoukon keskelle. Vain Akatora onnistui pakenemaan.

Chūtora ja Kurotora vietiin vangeiksi Billin vuoristotemppelille, jossa heidät haudattiin kaulaansa myöten maahan. Gin, muut Ōun soturit, Musashi ja 20 taistelukoiraa tulivat apuun. Gin voitti kaksintaistelun Sniperiä vastaan, jolloin vangit vapautettiin ja Bill liittyi Ginin ryhmään.

Myöhemmin Kain veljekset seurasivat Ginin ryhmää taisteluun Mutsun neljää valtiasta vastaan. Taistelun päätyttyä armeija palasi takaisin Ōuun, valmiina Suureen taisteluun.

Suuri taistelu

Ratkaisutaistelussa Riki jakoi joukkonsa iskuryhmiin. Kain veljekset johtivat ryhmien 4-6 hyökkäystä ja tuhosivat heidän kohteenaan olleen linnakkeen.

Veljekset yhdistyivät Ginin johtamaan armeijaan, joka hyökkäsi Mosan linnakkeeseen. Kurotora oli yksi koirista, joka sukelsi lampeen etsimään sinne Mosan mukana vajonnutta Benizakuraa. Suuren taistelun loppupuolella Chūtoran ja Kurotoran taistelutahto nousi ennennäkemättömäksi, kun he raivostuivat Akakabutolle tämän tapettua Akatoran.

Sudet

Chūtora ja osa Ōun sotureista lähtee etsimään Crossia, joka on joutunut susien kidnappaamaksi. Gin lähettää hänet takaisin hakemaan Ōun armeijan avuksi.

Myöhemmin Chūtora lähti muiden kanssa Hokkaidoōn, taisteluun Gaian Imperiumia vastaan. Hän selvisi taistelusta hengissä ja palasi veljensä Kurotoran kanssa Ōuun.

Chōmon no Tabi

Ōun soturit lähtevät eri puolille Japania viemään surunvalittelut Suuressa taistelussa kaatuneiden omaisille. Chūtora kulkee Ginin ja Smithin mukana.

Kolmikko siirtyy Musashin ja Kōzuken provinssien rajalle, jossa heidän on määrä tavata Johnin, Akamen ja Kurotoran ryhmä, ja tavata sitten Reiji Hidakan omaiset. Joen luona Smith mainitsee tahtovansa kalaa, jolloin Gin ryhtyy kalastamaan. Chūtora ärsyyntyy Smithille heidän ylipäällikkönsä "käskyttämisestä" ja syömisestä ilman lupaa.

Kun Gin haistaa verta ja lähtee tutkimaan sen alkulähdettä, Chūtora ja Smith juoksevat hänen peräänsä. He löytävät nuoren koiran ruumiin ja hautaavat sen. He kuulevat pian huutoa ja lähtevät sitä kohti, vain löytääkseen toisen ruumiin. Chūtora haluaisi hoidella alueella liikkuvat tappajat ja haukkuu Smithiä pelkuriksi, kun tämä tahtoisi odottaa Johnin ryhmän saapumista. Gin päättää, että ennen mitään muuta he selvittävät hyökkääjän henkilöllisyyden ja motiivin. Kolmikko palaa joelle ja näkee vastarannalla Shin Hidakan, joka syyttää heitä veljiensä murhasta. Shin poistuu Kōzuken johtajan, Zackin, tullessa paikalle. Hän pyytää Chūtoran, Ginin ja Smithin vieraikseen. Kolmikko ei tahdo vielä paljastaa oikeita nimiään ja Smith esittelee Chūtoran "Mosukeksi".

Kun Gin lähtee yksin Hidakan alueelle, sen hallitsijaksi paljastuukin tyrannimainen Muramasa, eikä Shin. Kun John, Akame ja Kurotora tulevat viimein Kōzukeen, Chūtora ja muut johdattavat heidät Hidakan alueelle auttamaan, ja Muramasa päihitetään. Ōun koirat jatkavat sitten surunvalittelumatkaansa.

Ginga Densetsu Weed

Chūtora ei ole enää elossa, mutta hänellä on neljä poikaa: Shōji, Shigure, Dodo ja Buru. Kurotora oli toiminut pentujen kasvatti-isänä Chūtoran kuoleman jälkeen. Chūtoran kuolinsyytä ei ole kerrottu.

Sitaatteja

Chūtoran sitaattisivu

Kuvia

Chūtoran kuvagalleria