Byakko

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Byakko
Byakko-oo-iro-gdw39-uchi.jpgByakkogdwm.jpg
Nimi
Japaniksi 白虎
Ääntäminen bjakko
Merkitys Valkoinen tiikeri
(kiinalainen tähtikuvio)
Muuta
Kotipaikka Kitamin kaupunki, Hokkaidō
Ulkonäkö
Rotu siperianhusky
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen
Silmät vaaleansiniset
Muut tuntomerkit mustat viirut silmien alla ja vieressä
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 37
Liittouma Hakurō, Genbu, Seiryū, Suzaku
Kuolinsyy Maxim tappoi (osa 39)

Byakko oli Hakurōn toiseksi vanhin poika. Hänellä oli kolme veljeä, Genbu, Seiryū ja Suzaku.

Ginga Densetsu Weed

Byakko elää Hokkaidōlla isänsä ja veljiensä kanssa ja on osa isänsä johtamaa huskylaumaa.

Eräänä päivänä Byakko veljineen löytää Jeromen alueeltaan ja he vievät tämän isänsä puheille. Veljekset haluaisivat kovasti viihdyttää vierasta ja tarjoutuvat metsästämään Jeromelle ruskeakarhun, mutta Jerome on pian aikeissa lähteä ja kieltäytyy. Jerome kertoo aikovansa kulkea Hokkaidōn ympäri, jolloin veljekset varoittavat häntä hyökkäyksistä pohjoisessa ja tarjoutuvat lähtemään hänen mukaansa. Jerome lähtee yksin, jolloin veljekset jäävät hieman huolestuneiksi.

Myöhemmin Byakko veljineen on metsästämässä ruskeakarhua ja he löytävät Jeromen haavoittuneena. Jerome kertoo heille pohjoisen hyökkääjistä, venäläisistä sotakoirista, jotka ovat aikeissa valloittaa Hokkaidōn.

Byakko vie veljiensä kanssa Jeromen Ramin luokse toipumaan ja he palaavat sitten isänsä luo. Hakurō kerää joukkonsa kokoon ja yrittää saada sotakoirat lähtemään puhumalla, mutta joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Tästä seuraa lyhyt taistelu, jonka aikana Hakurōn armeija kokee useita tappioita. Vihollinen perääntyy, jonka jälkeen haavoittunut Hakurō luovuttaa armeijan Byakkon ja tämän veljien komentoon.

Hakurōn joukot palaavat takaisin tukikohtaan ja Suzaku määrätään viemään Hakurōn lapsenlapset pois Hokkaidōsta. Seiryū lähettää tiedustelijoita selvittämään vihollisen aikeita, mutta sotakoirat hyökkäävätkin yllättäen paikalle.

Byakko hyökkää Maximiin kiinni tämän tapettua Genbun, mutta Maxim hypähtää ilmaan ja pyörivällä liikkeellä saa Byakon otteen irtoamaan. Byakko putoaa maahan, mutta hyökkää uudestaan. Maxim repäisee palan hänen päänsä vasemmalta puolelta, minkä jälkeen Byakko kaatuu kuolleena maahan.

Myös Genbu, Seiryū ja Hakurō saavat surmansa samassa taistelussa.

Kuvia

Byakkon kuvagalleria