Buru (LR)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Buru
Buruvärillinen.jpgBuru outona.png
Nimi
Japaniksi 武流
Ääntäminen buru
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: soturi, virta/vuoksi
Tiedot
Sarja Lonely Ron
Ensiesiintyminen Lonely Ron 1
Liittouma Ron, ent. omistaja
Ulkonäkö
Rotu kainkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-harmaa brindle
Muut tuntomerkit kaksi arpea oikean silmän päällä

Buru on Ronin paras ystävä ja entinen villisianmetsästyskoira.

Lonely Ron

Ensimmäinen tarina

Buru eli ennen omistajansa ja muutaman muun koiran kanssa. Hän oli taitava villisian metsästäjä. Eräänä päivänä ollessaan villisikametsällä omistajansa ja muiden kanssa, ryhmän tulokas Ryū hyökkäsi varomattomasti villisian kimppuun. Villisika kävi kiinni Ryūhun, ja Buru koitti auttaa häntä. Villisika puri Burua mahaan ja viskaisi hänet alas kalliolta. Buru odotti omistajansa tulevan apuun, mutta tarkkailtuaan koiraa kiikareilla omistaja päätti hylätä Burun.

Muutaman päivän ajan Buru kulki haavoittuneena halki metsän, ja joutui tappeluun Vamos-nimisen koiran alamaisten kanssa. Hän kuitenkin selvisi niistä ja meni lepämään metsäpyhäkköön, jonne Ron myöhemmin saapui etsiessään sateensuojaa.

Vamos ja sen lauma haastoivat Burun uudelleen taisteluun, ja vaikka Burun suoli roikkui näkyvillä sen kyljestä, Buru vastasi haasteeseen. Ron huolestui uuden toverinsa puolesta ja onnistui puolivahingossa auttamaan sen pinteestä. Tämän jälkeen Buru onnistui saamaan suolensa takaisin sisään haavasta ja lähetti Ronin hakemaan vettä. Ronin ollessa poissa, Buru otti jälleen yhteen Vamosin lauman kanssa.

Ronin palatessa pyhäkölle, sitä kohtasi karmiva näky: Vamos oli piessyt Burun henkihieveriin. Ron suri ystäväänsä, mutta sen viha Vamosia kohtaan kasvoi ja lopulta se suuttui varmaankin ensimmäistä kertaa elämässään. Ron haastoi Vamosin ja onnistui voittamaan sen. Burukaan ei ollut kuollut, ja näin kahdesta ystävyksestä tuli erottamattomat.

Toinen tarina

Toinen tarina alkaa niin, että Buru pelastaa Ronin hukkumasta patoaltaaseen. Hetken kuluttua Buru ja Ron törmäävät Tokiin, tämän tyttäreen Mimiin ja Wolfin kätyreihin. Buru pelastaa Tokin tilanteesta mutta koira ei edes kiitä heitä siitä. Seuraavaksi Ron ja Buru kävelevät kaupungissa ja Buru yllättää Mimin. Mimi kertoo äitinsä Mikan kuolleen ja että isä yritti suojella heitä Wolfilta. Buru katoaa paikalta mutta Ron lähtee vuorille. Ronin ollessa pahassa paikassa, Buru saapuu ja saa aikaan naarmun Wolfin päänahkaan. Hetken verran Buru ehtii väistämään Wolfin hampaita mutta lopulta koirasusi saa otteen Burusta. Buru tarraa kiinni Wolfin etutassuun, ponkaisee takajaloillaan ja syöksee heidät molemmat kohti patoallasta. Buru pääsee rantaan mutta Wolf joutuu pyörteeseen ja hukkuu.

Kuvia

Burun kuvagalleria