Ero sivun ”Bon” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 22: Rivi 22:
 
'''Bon''' on [[Matheus|Matheuksen]], [[Masamune Kurohabaki]]n vasallin, poika. Hän on myös [[Blanca (GDWO)|Blancan]] veljenpoika. Hän on isänsä tapaan erinomainen uimari.
 
'''Bon''' on [[Matheus|Matheuksen]], [[Masamune Kurohabaki]]n vasallin, poika. Hän on myös [[Blanca (GDWO)|Blancan]] veljenpoika. Hän on isänsä tapaan erinomainen uimari.
  
Hän on johtajan poikana hyvin hemmoteltu, ylimielinen ja vaativa pentu. Hänen käsityksensä oikeasta ja väärästä on melko nurinkurinen, isänsä opetusten takia.
+
Hän on johtajan poikana hyvin hemmoteltu, ylimielinen ja vaativa pentu. Hänen käsityksensä oikeasta ja väärästä on melko nurinkurinen, isänsä opetusten takia. Hän pitää [[Orion]]ista ja liittyy myöhemmin [[Ōun soturit|Ōun sotureihin]].
  
 
== Ginga Densetsu Weed: Orion ==
 
== Ginga Densetsu Weed: Orion ==
Bon asuu [[Kōga|Kōgassa]], jonka hänen isänsä on ottanut haltuunsa. Hän on ilmeisesti syntynyt siellä.
+
Bon asuu [[Kōga|Kōgassa]], jonka hänen isänsä on ottanut haltuunsa. Hän on syntynyt siellä ja hänen isänsä antaa hänen tehdä mitä haluaa.
  
 
Hän esiintyy ensimmäisen kerran käskyttäessään vahtejaan [[Jim]]iä ja [[Keeper]]iä. Hän käskee heitä kaivamaan itselleen käymälän ja ärsyyntyessään heihin käskee heitä roikkumaan tunnin puunoksassa.
 
Hän esiintyy ensimmäisen kerran käskyttäessään vahtejaan [[Jim]]iä ja [[Keeper]]iä. Hän käskee heitä kaivamaan itselleen käymälän ja ärsyyntyessään heihin käskee heitä roikkumaan tunnin puunoksassa.
  
Bon tapaa [[Orion]]in ystävineen ja kiinnostuu toisesta pennusta, joka ei kohtele häntä yhtä nöyrästi kuin isänsä alaiset. Bon päättää johdattaa Orionin isänsä luo, mutta päästäkseen perille heidän täytyy sukeltaa [[Gyōjanuma]]an jota Matheus pitää päämajanaan. Bonille tehtävä on helppo, mutta Orion melkein hukkuu. Bon, joka on ilmeisesti hukuttanut "ystäviään" aiemminkin, naureskelee tälle isänsä kanssa, mutta Orion selviää sittenkin [[Izō]]n avustuksella. Kun Matheus esittelee itsensä Ōun sotureille, Orion syyttää Matheusta varkaaksi ja ihmettelee miten Bon voi hyväksyä isänsä teot. Bon hämmentyy eikä näe varkaudessa mitään väärää, sillä hänen isänsä on opettanut, että on oikein viedä heikommalta.
+
Bon tapaa Orionin ystävineen ja kiinnostuu toisesta pennusta, joka ei kohtele häntä yhtä nöyrästi kuin isänsä alaiset. Bon päättää johdattaa Orionin isänsä luo, mutta päästäkseen perille heidän täytyy sukeltaa [[Gyōjanuma]]an jota Matheus pitää päämajanaan. Bonille tehtävä on helppo, mutta Orion melkein hukkuu. Bon, joka on ilmeisesti hukuttanut "ystäviään" aiemminkin, naureskelee tälle isänsä kanssa, mutta Orion selviää sittenkin [[Izō]]n avustuksella. Kun Matheus esittelee itsensä Ōun sotureille, Orion syyttää Matheusta varkaaksi ja ihmettelee miten Bon voi hyväksyä isänsä teot. Bon hämmentyy eikä näe varkaudessa mitään väärää, sillä hänen isänsä on opettanut, että on oikein viedä heikommalta.
  
Bonin setä Blanca haavoittuu vakavasti Matheuksen lauman ja Ōun sotureiden välisessä taistelussa. Kun sotilaat lähtevät jäljittämään Ōun sotureita, Bon jää yksin ja joutuu [[Kōgan ninjakoirat|Kōgan ninjakoirien]] [[Vanhin (Kōga)|Vanhimman]] sieppaamaksi. Bonia tämä ei näytä haittaavan ja hän ystävystyy erityisesti nuorten Ōun laumalaisten kanssa. Hän jopa kutsuu [[Cross]]ia äidikseen. Hän myös yrittää tehdä [[Sasuke]]sta palvelijansa ja kutsuu tätä [https://en.wikipedia.org/wiki/Mameshiba_(character) Mameshibaksi]. Bon opettaa Orionia ja muita koiria sukeltamaan Ōun armeijan päämajan, Akame-vuoren vesiputouksella.
+
Myöhemmin Bon kuitenkin antaa Orionin ystävineen paeta Kōgasta, sillä hän pitää Orionista. Bonin setä Blanca haavoittuu vakavasti Matheuksen lauman ja Ōun sotureiden välisessä taistelussa. Kun sotilaat lähtevät jäljittämään Ōun sotureita, Bon jää yksin ja joutuu [[Kōgan ninjakoirat|Kōgan ninjakoirien]] [[Vanhin (Kōga)|Vanhimman]] sieppaamaksi. Bonia tämä ei näytä haittaavan ja hän ystävystyy erityisesti nuorten Ōun laumalaisten kanssa. Hän jopa kutsuu [[Cross]]ia äidikseen. Hän myös yrittää tehdä [[Sasuke]]sta palvelijansa ja kutsuu tätä [https://en.wikipedia.org/wiki/Mameshiba_(character) Mameshibaksi]. Bon opettaa Orionia ja muita koiria sukeltamaan Ōun armeijan päämajan, Akame-vuoren vesiputouksella.
  
 
Bon alkaa hiljalleen ymmärtää isänsä olevan paha ja lopulta liittyy "virallisesti" Ōun sotureihin, kuolevan Blanca-setänsä pyynnöstä.
 
Bon alkaa hiljalleen ymmärtää isänsä olevan paha ja lopulta liittyy "virallisesti" Ōun sotureihin, kuolevan Blanca-setänsä pyynnöstä.
Rivi 52: Rivi 52:
 
[[Luokka:Matheuksen joukot]]
 
[[Luokka:Matheuksen joukot]]
 
[[Luokka:Ōun soturit]]
 
[[Luokka:Ōun soturit]]
[[Luokka:viholliset]]
 
[[Luokka:Entiset viholliset]]
 
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed: Orion]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed: Orion]]
 
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]
 
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]

Versio 30. huhtikuuta 2016 kello 16.48

Bon
Bonvitoskansi.jpgBontlw2.png
Nimi
Japaniksi ボン
Ääntäminen bon
Merkitys hyvä (ranskasta)
Muuta
Kotipaikka Kōga, Shigan prefektuuri, myöhemmin Futago-sola, Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu valkoinenpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit suuret silmät, mustat kuviot silmäkulmissa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 6
Ikä 6-7 kuukautta
Liittouma Orion, Ōun soturit, Blanca, ent. Matheus
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 2
Ikä 1 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Orion, Andy

Bon on Matheuksen, Masamune Kurohabakin vasallin, poika. Hän on myös Blancan veljenpoika. Hän on isänsä tapaan erinomainen uimari.

Hän on johtajan poikana hyvin hemmoteltu, ylimielinen ja vaativa pentu. Hänen käsityksensä oikeasta ja väärästä on melko nurinkurinen, isänsä opetusten takia. Hän pitää Orionista ja liittyy myöhemmin Ōun sotureihin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Bon asuu Kōgassa, jonka hänen isänsä on ottanut haltuunsa. Hän on syntynyt siellä ja hänen isänsä antaa hänen tehdä mitä haluaa.

Hän esiintyy ensimmäisen kerran käskyttäessään vahtejaan Jimiä ja Keeperiä. Hän käskee heitä kaivamaan itselleen käymälän ja ärsyyntyessään heihin käskee heitä roikkumaan tunnin puunoksassa.

Bon tapaa Orionin ystävineen ja kiinnostuu toisesta pennusta, joka ei kohtele häntä yhtä nöyrästi kuin isänsä alaiset. Bon päättää johdattaa Orionin isänsä luo, mutta päästäkseen perille heidän täytyy sukeltaa Gyōjanumaan jota Matheus pitää päämajanaan. Bonille tehtävä on helppo, mutta Orion melkein hukkuu. Bon, joka on ilmeisesti hukuttanut "ystäviään" aiemminkin, naureskelee tälle isänsä kanssa, mutta Orion selviää sittenkin Izōn avustuksella. Kun Matheus esittelee itsensä Ōun sotureille, Orion syyttää Matheusta varkaaksi ja ihmettelee miten Bon voi hyväksyä isänsä teot. Bon hämmentyy eikä näe varkaudessa mitään väärää, sillä hänen isänsä on opettanut, että on oikein viedä heikommalta.

Myöhemmin Bon kuitenkin antaa Orionin ystävineen paeta Kōgasta, sillä hän pitää Orionista. Bonin setä Blanca haavoittuu vakavasti Matheuksen lauman ja Ōun sotureiden välisessä taistelussa. Kun sotilaat lähtevät jäljittämään Ōun sotureita, Bon jää yksin ja joutuu Kōgan ninjakoirien Vanhimman sieppaamaksi. Bonia tämä ei näytä haittaavan ja hän ystävystyy erityisesti nuorten Ōun laumalaisten kanssa. Hän jopa kutsuu Crossia äidikseen. Hän myös yrittää tehdä Sasukesta palvelijansa ja kutsuu tätä Mameshibaksi. Bon opettaa Orionia ja muita koiria sukeltamaan Ōun armeijan päämajan, Akame-vuoren vesiputouksella.

Bon alkaa hiljalleen ymmärtää isänsä olevan paha ja lopulta liittyy "virallisesti" Ōun sotureihin, kuolevan Blanca-setänsä pyynnöstä.

Viimeisessä taistelussa Bon kohtaa jälleen isänsä, mutta kääntyy tätä vastaan eikä suostu lähtemään hänen mukaansa. Bon jää asumaan Futago-solaan muiden Ōun sotureiden luo.

Ginga: The Last Wars

Bon on tarinan alussa Akame-vuorella vuoden mittaisella harjoitusmatkalla Orionin, Rigelin, Siriuksen ja Andy Valkaman kanssa.

Yamabiko saapuu Shikokusta, jolloin aikuistuneet ystävykset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen. Bon on leikillään hukuttavinaan Sasuken, joka ei aluksi muistanut häntä, ja kaksikko tappelee lisää myöhemminkin.

Myöhemmin, Akame juoksee ilmoittamaan, että Monsoon alaisineen ovat hyökänneet Ōuun. Orion lähtee heti joukkojen kanssa liikkeelle. He odottavat Kioton vuorilla Yamabikon joukkoja, mutta kahden päivän kuluttua Orion päättää jo lähteä Ōuun ja pyytää Rigeliä jäämään. Rigel väittää vastaan, jolloin Sasuke tarjoutuu tehtävään. Bon syyttää Sasukea pelkuriksi, joka haluaa vain välttää taistelun, ja kaksikko alkaa jälleen kinastella. Tehtävä annetaan loppujen lopuksi Sasukelle, joka puree Bonia hännästä koirien poistuessa paikalta.

Orionin ja Yamabikon joukot yhdistyvät ja saapuvat Naganoon Unsain luokse. Yhdistynyt koira-armeija lähtee sitten kohti Ōua. Kun armeija pysähtyy Kunimi-solassa, Unsai määrää neljä tiedusteluryhmää Futago-solan kaikkiin pääilmansuuntiin. Orion ärsyyntyy, kun häntä ei valita mukaan tehtävään. Tiedusteluryhmien lähdettyä, Orion iskee Yamabikolle silmää ja on menevinään tarpeilleen. Bon ja Andy ymmärtävät Orionin suunnittelevan jotakin, ja lähtevät hänen peräänsä. Kolmikko suuntaa yhdessä Futago-solaan, seuraten Unsain hajua.

Kuvia

Bonin kuvagalleria