Bobin sisarukset

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bobin sisarukset
Bobsisarukset2.jpg
Nimi
Muuta
Kotipaikka Shirakami-Sanchi
Ulkonäkö
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3 (takauma)
Ikä 3 kk
Liittouma Bob
Kuolinsyy Monsoon söi (takauma)

Bobin sisaruksia oli viisi. Niiden nimet ja sukupuolet eivät ole tiedossa, mutta ainakin yksi pennuista oli narttu.

Ginga: The Last Wars

Pennut syntyivät ihmisten luona, mutta omistaja kyllästyi niihin ymmärtäessään, etteivät ne pysyisi suloisina pitkään. Vasta kolmekuiset pennut hylättiin Shirakami-Sanchiin, Monsoonin reviirille, tiukasti kiinni naulatussa puulaatikossa.

Kului kolme päivää ja pennut olivat jo nääntyä, kun laatikko yhtäkkiä heilahti. Monsoon oli saapunut paikalle ja avasi laatikon nähdäkseen mitä sen sisällä on. Koiria pelkäävä karhu säikähti ja pakeni nopeasti läheiseen pensaaseen. Viattomat pennut olivat kiitollisia ja seurasivat jättiläiskarhua ilman pelkoa, jolloin hämmentynyt Monsoon valmistautui lyömään niitä. Pennut välttivät iskun, sillä Monsoon löikin maata pentujen vieressä ja pakeni sitten puun taakse. Väsyneet ja hämmentyneet pennut jäivät makoilemaan maahan, mutta Monsoon ei uskaltanut lähestyä niitä, sillä pelkkä koirien haju aiheutti sille suurta pelkoa. Monsoon tarkkaili pentuja ja hiljalleen sen pelko alkoi muuttua vihaksi.

Yhtäkkiä Monsoonin velipuolet saapuivat paikalle ja valmistautuivat tappamaan koiranpennut Monsoonin puolesta, mutta Monsoon käski niitä pysymään sivussa. Monsoon lähestyi pentuja, jolloin yksi niistä näykkäisi tämän kynttä nälissään. Monsoon raivostui tästä, huitaisi pennun ilmaan ja murskasi sen hetkessä hengiltä. Karhun pelko muuttui mielihyväksi ja se alkoi leikitellä pennuilla, tönien niiden heiveröisiä ruumiita kevyesti valtavilla kynsillään. Monsoon ilmoitti äreästi, että pennut kuuluvat hänelle, eivätkä muut karhut saisi koskea niihin. Se keräsi pennut takaisin laatikkoon ja otti ne mukaansa, päättäen tehdä niistä omia leikkikalujaan.

Monsoon kidutti pentuja, muun muassa puhkaisemalla yhdeltä silmät ja toiselta etujalat irti. Se myös laittoi ne taistelemaan keskenään. Lopuksi Monsoon söi pennut, sillä uskoi koirien syömisen kasvattavan kokoaan. Ainoastaan arka Bob jäi jäljelle, sillä Monsoon nautti hänen manipuloinnistaan ja se tarvitsi tulkkia taisteluun Ōun armeijaa vastaan.

Kuvia

Bobin sisarusten kuvagalleria