Bluen emo

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bluen emo
Bluenemo.jpg
Nimi
Japaniksi ブルーの母
Tiedot
Sarja Kotō No Bōkensha
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Blue
Sukulaiset Blue (poika), pennut
Kuolinsyy verenhukka (osa 1)
Ulkonäkö
Rotu siperianhusky
Sukupuoli narttu
Turkinväri mustavalkoinen

Bluen emo oli siperianhusky ja Bluen ja neljän muun pennun emo, joka asui saarella jonne Masaru Nohara ja Hiroshi Nohara joutuvat laivan upottua.

Kotō No Bōkensha

Hän varasti veljeksiltä ruokaa ja vei sen pennulleen. Hiroshi suuttui tästä ja kehitti bambuansan. Tuttuun tapaansa emo tuli paikalle ja huomasi kalan. Kun hän otti kalan suuhunsa, Hiroshi laukaisi ansansa. Yksi terävistä bambuista lävisti emon vatsan. Hiroshi aikoi hakata emon kuoliaaksi lopettaakseen sen kivut, mutta ei pystynyt siihen. Emo veti itsensä irti ansasta, otti kalan suuhunsa ja lähti.

Myöhemmin Hiroshi ja Masaru lähtivät seuraamaan koiraa ja huomasivat verta. He seurasivat sitä ja päätyivät kallioille. He löysivät emon ruumiin sekä pennun järsimässä kalaa, jonka emo oli aikaisemmin vienyt. Veljekset tajusivat emon asettaneen itsensä vaaraan ruokkiakseen pentuaan, ja Hiroshi alkoi katua tekoaan. He näkivät neljä muuta pentua, jotka olivat kuolleita. Emon kuoleman vuoksi veljekset ryhtyivät huolehtimaan pennusta, jonka he nimesivät Blueksi.

Kuvia

Bluen emon kuvagalleria