Blue

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 8. joulukuuta 2011 kello 16.46 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Blue
Bwblue012.jpgBluegdwa.jpg
Nimi
Japaniksi ブルー
Ääntäminen bluu
Merkitys sininen
(englannista)
Muuta
Kotipaikka Mikawa (jap. 三河) (manga)
Kōzuke (jap. 上野) (anime)
Ääninäyttelijä Shunsuke Sakuya
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen beaucenpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri harmaa-valkoinen
Silmät ruskeat
Muut tuntomerkit arpi oikean silmän päällä, halkeama korvassa
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Bell ja Ned, eli Vuorten kolmikko
Kuolinsyy jäi kuorma-auton alle


Blue oli tullut Ōu-vuorille liittyäkseen Ginin joukkoihin. Hän kuitenkin näki mikä kaaos siellä oli meneillään, joten hän pakeni. Myöhemmin hän perusti uusien liittolaistensa Nedin ja Bellin kanssa jengin, jonka suojissa he kouluttivat nuoria pentuja varastamaan ruokaa heille. Koirat tunnettiin myös nimellä Vuorten kolmikko. Heidän käskyläisinään olivat olleet muun muassa Hook, Kuro ja Mel.

Blue käski Hookia ja Kuroa varastamaan ihmisiltä koiranruokaa hänelle, Nedille ja Bellille. Jonkin aikaa pennut tottelivat Blueta, mutta kun Kuro alkoi sanoa vastaan ja eikä enää totellut, Blue tappoi sen. Pian tämän jälkeen rankkuri sai Hookin kiinni. Mel joutui samaan ruoanvarastamishommaan päädyttyään Vuorten kolmikon alueelle.

Weed oli kuullut Bluesta ja lähti etsimään sitä. Weed ei pitänyt siitä, että Blue ja muut pakottivat pentuja varastamaan ruokaa, ja hyökkäsi Bluen kimppuun. Blue onnistui pakenemaan hyppäämällä korkean verkkoaidan ylitse moottoritielle. Blue ei kuitenkaan huomannut lähestyvää kuorma-autoa ajoissa, vaan jäi sen alle.

Toinen kuorma-auto oli jo ajamassa tiellä maannutta Blueta kohti, kun Weed yllättäen hyppäsi verkkoaidan yli mennäkseen apuun. Blue liikuttui suuresti Weedin hyväntahdoneleestä. Hän onnistui pelastamaan Weedin, mutta joutui itse toistamiseen kuorma-auton yliajamaksi, ja kuoli.

Kuvia

Bluen kuvagalleria