Blue

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Blue
Bluebändi.jpgBwblue012.jpg
Nimi
Japaniksi ブルー
Ääntäminen bluu
Merkitys sininen (englannista)
Muuta
Kotipaikka Mikawan provinssi,
synt. Naran prefektuuri (manga),
Kōzuken provinssi (anime)
Ääninäyttelijä Shunsuke Sakuya
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen beaucenpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri siniharmaa-valkoinen, harmaata kuonossa
Silmät mustat
Muut tuntomerkit arpi oikean silmän päällä, halkeama vasemmassa korvassa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 2
Ikä n. 8 vuotta
Liittouma Vuorten kolmikko,
ent. Kuro, Hook, Mer
Kuolinsyy jäi kuorma-auton alle
(osa 2)

Blue oli Vuorten kolmikon johtaja.

Ginga Densetsu Weed

Viisi vuotta sitten Blue saapui Ōun vuorille liittyäkseen Ginin joukkoihin. Hän kuitenkin näki mikä kaaos siellä oli meneillään, joten hän pakeni. Hän alkoi kutsua itseään Ōun soturiksi.

Hän palasi kotialueelleen ja perusti uusien liittolaistensa Nedin ja Bellin kanssa jengin, jonka suojissa he manipuloivat ja kouluttivat löytämiään nuoria pentuja varastamaan ruokaa heille. Heidän käskyläisinään olivat olleet muun muassa Hook, Kuro ja Mer.

Blue käski Hookia ja Kuroa varastamaan ihmisiltä koiranruokaa hänelle, Nedille ja Bellille. Jonkin aikaa pennut tottelivat Blueta, mutta kun Kuro alkoi sanoa vastaan ja ei enää totellut, Blue tappoi hänet Nedin avustuksella. Pian tämän jälkeen rankkuri sai Hookin kiinni. Mer joutui samaan ruoanvarastamishommaan päädyttyään Vuorten kolmikon alueelle.

Weed ja Lenny etsivät Meriä ja kuulevat Hookilta Bluesta. Weed, GB ja Lenny haastavat Bluen jengin ja saavat Merin vaihtamaan puolta.

Hook kerää alueen lemmikkikoirat kokoon ja yhdessä he saartavat Vuorten kolmikon. Blue pakenee, jättäen Nedin ja Bellin oman onnensa nojaan, ja hyppää korkean verkkoaidan ylitse moottoritielle. Blue uhkailee aidan toisella puolella olevia koiria eikä huomaa lähestyvää kuorma-autoa ajoissa, vaan jää sen alle.

Toinen kuorma-auto on jo ajamassa tiellä makaavaa Bluea kohti, kun Weed yllättäen hyppää verkkoaidan yli mennäkseen apuun. Blue oli koko ikänsä elänyt ilman, että kukaan välitti hänestä, ja liikuttui suuresti Weedin hyväntahdoneleestä. Hän onnistui pelastamaan Weedin, mutta joutui itse toistamiseen kuorma-auton yliajamaksi, ja kuoli.

Muuta

  • Mangassa Bluella on kaksi alaista, Bell ja Ned, joiden kanssa hän muodostaa Vuorten kolmikon. Animeversiossa hänellä on heidän lisäkseen kolme muuta kätyriä.
  • Animeversiossa Blue tuntee Neron, mutta mangassa näin ei ole.
  • Mangassa Bluen arpi on unohdettu piirtää muutamassa kohtauksessa.

Kuvia

Bluen kuvagalleria