Black Satan

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 3. helmikuuta 2020 kello 20.28 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Black Satan
Kuva294.jpg
Nimi
Japaniksi ブラックサタン
Ääntäminen bläk satan
Merkitys Musta Saatana
Tiedot
Sarja Shiroi Senshi Yamato
Kotipaikka Ōun vuoret
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Akio, Kuroi Gundan
Kuolinsyy Yamato tappoi (osa 3)
Ulkonäkö
Rotu dobermanni
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-ruskea
Muut tuntomerkit typistetyt korvat ja häntä

Black Satan oli Kuroi Gundanin, pelkästään mustaturkkisista koirista koostuvan noin 200-päisen lauman, johtaja. Se oli White Wolfin ja tämän johtaman Shiroi Gundanin vihollinen.

Se oli suurikokoinen ja vahva taistelija. Hänet tunnettiin kyläläisten keskuudessa "paholaiskoirana".

Shiroi Senshi Yamato

Black Satan oli alun perin lemmikkikoira, mutta siitä tuli villikoira hänen omistajan, Akion, kuoltua. Black Satan oli ollut hyvin uskollinen isännälleen ja se kaivoi ruumiin haudastaan ja vei sen mukanaan Komaga-huipulle. Black Satanista tuli alueen villikoirien johtaja ja naapurilauman, Shiroi Gundanin, vihollinen. Laumoilla oli kiistaa reviiristä ja ne suunnittelivat toistensa tuhoamista. Black Satanin lauma tunkeutui myös ihmisten alueelle varastaakseen karjaa ja hyökkäili samalla ihmisten kimppuun.

Kaksi vuotta Akion kuoleman jälkeen, Black Satan laumoineen löysi eksyneet Ryōn ja Jumbon metsästä. Black Satan käski alaisensa heidän kimppuunsa ja Jumbo oli vähällä saada surmansa. Yamato ja kyläläinen nimeltä Hanji tulivat kuitenkin paikalle ja ajoivat Kuroi Gundanin pois.

Kyläläiset päättivät lopulta tuhota Kuroi Gundanin ja sytyttivät alueen tuleen. Samoihin aikoihin Kosuke, Jumbon omistaja, halusi kostaa koiransa kohtelun ja löysi koiransa, Ryōn ja Yamaton kanssa Kuroi Gundanin pesäluolan. He löysivät sisältä Akion luurangon, ja melkein heti tämän jälkeen Black Satan ryntäsi paikalle suojelemaan sitä. Black Satanin eloonjääneet alaiset tulivat myös paikalle, mutta Kosuke poltti ne hengiltä suihkuttamalla palavaa propaanikaasua niiden päälle.

Black Satan suojeli edesmennyttä isäntäänsä ja hyökkäsi Jumbon kimppuun. Black Satan oli vahva vastustaja, mutta lopulta Yamato ja Jumbo onnistuivat voittamaan sen Kaiten Jigokulla ja Manjū Tsubushilla. Yamaton tekniikka repi Black Satanin kurkun auki ja kuolettavasti haavoittunut koira romahti isäntänsä luurangon viereen. Black Satan nuoli luurangon päätä ja menehtyi sitten haavoihinsa.

Kuvia

Black Satanin kuvagalleria