Askari

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Askari
Fang2.jpgAskari-attack.png
Nimi
Japaniksi アスカリ (asukari)
Ääntäminen askari
Merkitys soturi (swahilista)
Tiedot
Sarja FANG
Kotipaikka Alaska
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Lobo, Nozomi Tachibana
Sukulaiset valkoinen susi (isä), Lobo (emo)
Ulkonäkö
Laji koirasusi (saksanpaimenkoiraa ja newfoundlandinsutta)
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Muut tuntomerkit oikea silmä puhki

Askari on saksanpaimenkoira Lobon ja newfoundlandinsuden jälkeläinen.

Askari on hyvin älykäs ja rohkea. Se on todella kestävä, ja on puremis- sekä hyppyvoimissa omaa luokkaansa.

FANG

Askari syntyi Alaskassa. Sen isä oli villi, äärimmäisen harvinainen newfoundlandinsusi, ja sen emo oli Nozomin omistama kesykoira. Se menetti toisen silmänsä ja emonsa salametsästäjien hyökkäyksessä ollessaan vasta pentu. Pentu sai emonsa kaulapannan muistoksi.

Seitsemän kuukauden kuluttua Askari siirtyi omistajansa kanssa Japaniin ja he alkoivat jäljittää salametsästäjiä yhdessä Reiko Kuwabaran kanssa. Rikolliset havittelevat Askaria sen DNA:n vuoksi ja ovat valmiita maksamaan siitä miljoonapalkkion.

Myöhemmin Askari ja muut päätyvät viemäriin. Askari joutuu virran viemäksi pelastettuaan Reikon. Se selviytyy lautan päälle ja päätyy mereen, josta laiva nostaa sen ylös. Laivan päämääränä on Hokkaidō ja sen miehistö koostuu kiinalaisen "Käärmeen päät" -rikollisliigan jäsenistä. Askari kulkee Hokkaidōlla erään miehistön jäsenen, Yang-nimisen miehen, seurassa, sillä pitää miestä henkensä pelastajana. He tapaavat matkalla karhun, joka jättää heidät rauhaan, mutta varoittaa Askaria ihmisten pahuudesta. Tämän jälkeen mies ja koirasusi päätyvät vuorimajalle, jossa on eräs toinen rikollisliigan jäsen. Mies tahtoisi myydä Askarin rahan toivossa, mutta Yang ampuu hänet.

Salametsästäjien johtaja, Mister, ja eräs yakuza-pomo tulevat paikalle, jolloin Askari pakenee ja sytyttää samalla vuorimajan tuleen. Askari ylittää Hikada-vuoret ja päätyy kaupunkiin, jossa tapaa Raita-nimisen pojan. Se pelastaa pojan kiusaajilta ja pääsee pojan ja tämän äidin kyydissä Sapporoon. Sapporossa Yasuji, yakuzan jäsen, yrittää siepata Askarin, mutta häneen osuu salama.

Askari jatkaa matkaa kohti Tokiota, tavoitteenaan löytää omistajansa.

Kuvia

Askarin kuvagalleria