Ero sivun ”Aram” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Lisäsin osan 50 koska Aram kuolee siinä. Aram näkyy kuolleena osassa 51)
(Kumottu muokkaus 61843, jonka teki Yukimura (keskustelu))
Rivi 17: Rivi 17:
 
  | ikä-gdw =
 
  | ikä-gdw =
 
  | liittouma-gdw = [[Venäjän sotakoirat]], [[Maxim]], [[Weed]], ent. [[Victor]]
 
  | liittouma-gdw = [[Venäjän sotakoirat]], [[Maxim]], [[Weed]], ent. [[Victor]]
  | kuolema-gdw = hukuttautui (osa 50)
+
  | kuolema-gdw = hukuttautui (osa 51)
 
}}
 
}}
 
'''Aram''' oli [[Venäjän sotakoirat|Venäjän sotakoirien]] majuri ja 23-päisen toisen osaston johtaja. Hän oli sotakoirien majureista verenhimoisin ja armottomin.
 
'''Aram''' oli [[Venäjän sotakoirat|Venäjän sotakoirien]] majuri ja 23-päisen toisen osaston johtaja. Hän oli sotakoirien majureista verenhimoisin ja armottomin.

Versio 24. kesäkuuta 2016 kello 19.38

Aram
Aramväreissä.pngAramu.jpg
Nimi
Japaniksi アラム
Ääntäminen aram
Merkitys ylämaat (arameasta)
Muuta
Kotipaikka Sahalinin saari, Venäjä
Ulkonäkö
Rotu saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri tummanruskea-vaaleanruskea t.
musta-vaaleanruskea
Silmät ruskeat
Muut tuntomerkit nahaton kuono, revityt korvat, arpinen keho
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 38
Liittouma Venäjän sotakoirat, Maxim, Weed, ent. Victor
Kuolinsyy hukuttautui (osa 51)

Aram oli Venäjän sotakoirien majuri ja 23-päisen toisen osaston johtaja. Hän oli sotakoirien majureista verenhimoisin ja armottomin.

Menneisyys

Aram oli yksi saksanpaimenkoirista, jotka koulutettiin Venäjällä sodankäyntiin. Hän osallistui muiden koirien kanssa erääseen ihmisten sotaan.

Hän joutui vihollisten piirittämäksi, sillä oli hyväntahtoisuuttaan päästänyt vihollisen tiedustelijan pakoon, koska se oli vasta pentu. Kaksi sala-ampujaa ottivat Aramin kiinni ja heidän koirajoukkonsa tuhosi Aramin yksikön. Aram oli tappanut sotakoiran, joka oli hyvin rakas toiselle miehistä, joten mies päätti kostaa Aramille ja kidutti häntä leikkaamalla hänen korvansa irti ja kuonosta nahan pois. Maxim kuitenkin saapui paikalle yksikkönsä kanssa ja pelasti Aramin varmalta kuolemalta. Tapahtuma muutti Aramia ja hänestä tuli julma koira, joka ei tuntenut sääliä ja oli valmis tappamaan armotta myös narttuja ja pentuja. Hän myös oppi olemaan luottamatta kehenkään. Samalla Aramille tosin jäi myös vahva kiitollisuudentunne Maximia kohtaan.

Myöhemmin sotakoirat hylättiin Sahalinin karuun luontoon ja heidän johtajanaan toimi sotamarsalkka.

Ginga Densetsu Weed

Hokkaidōn valloitus

Aram sai sotamarsalkaltaan käskyn uida Hokkaidōon, jossa oletettavasti olisi paremmat elinolot, ja valloittaa se Victorin ja Maximin kanssa. Todellisuudessa Aram on kuitenkin petturi, joka loi Victorin kanssa suunnitelman marsalkan syrjäyttämiseksi.

Hokkaidōlla Aram ja Maxim saapuivat osastoineen Victorin luokse. He olivat tuhonneet matkalla kolme kulkukoirajoukkiota. Sotakoirat lähtivät Lydian johdolla Hakurōn tukikohtaan ja törmäsivät häneen junaraiteilla. Sotakoirat hyökkäsivät Hakurōn ja hänen sotilaidensa kimppuun, mutta he perääntyivät nopeasti.

Yön turvin Aram hyökkäsi muiden sotakoirien kanssa Hakurōn joukkojen kimppuun. Hän tappoi taistelussa muun muassa Hakurōn pojan Seiryūn. Victorin käskiessä jonkun tuomaan hänelle Hakurōn pään, Aram tarjoutui tappamaan hänet. Hän hyökkäsi, mutta Hakurō sai otteen hänen nahattomasta kuonostaan, joka on hänen heikko kohtansa. Aram puolestaan sai otteen Hakurōn alaleuasta ja yritti ravistaa vastustajan irti, muttei onnistunut siinä. Lopulta kipu sai Aramin päästämään irti ja hänen leukansa oli vähällä murtua, mutta Victor kahden alaisensa kanssa puuttui taisteluun, jolloin Aramin henki säästyi.

Hakurōn kuoleman jälkeen Aram ja Victor osastoineen lähtivät ajamaan takaa Hakurōn poislähettämää narttu- ja pentujoukkoa. He ahdistivat nartut ja pennut jyrkänteen reunalle. Nartut syöksyivät rotkoon ja osa pennuista yritti taistella sotakoiria vastaan, mutta ne tapettiin hetkessä.

Taistelu Ōun joukkoja vastaan

Myöhemmin sotakoirat kohtasivat Ginin joukot ja Aram kaksintaisteli Georgen kanssa. Gin joutui kuitenkin perääntymään, kun Bozlev joukkoineen saapui auttamaan Victoria ja viholliselle tuli selvä ylivoima.

Victor paljasti tämän jälkeen Maximille todellisen tavoitteensa ja pakotti Maximin osaston alaisuuteensa. Aramin ja Maximin joukot lähetettiin jäljittämään Ginin joukkoa, mutta Akame ja Kōgan ninjakoirat hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Maxim esitti pahasti haavoittunutta voidakseen tavata siskonsa ja lähettääkseen isälleen viestin Aramin, Victorin ja Bozlevin petturuudesta. Aram poistui jahtaamaan ninjakoiria ja jätti Maximin jälkeen. Ninjakoirat houkuttelivat Aramin osaston harhaan ja Maxim liittyi Ōun puolelle.

Tämän jälkeen Aram jäljitti Ōun joukkoja yhdessä Victorin ja Bozlevin kanssa ja he onnistuivat vangitsemaan vihollisensa saartorenkaaseen. Sotakoirien aikomuksena oli ensin näännyttää ja sitten tuhota vastustajansa. Aram alaisineen vahtivat rajalla ja Maxim saapui puhumaan tälle järkeä muistuttamalla häntä heidän yhteisestä menneisyydestään. Aram kuitenkin otti Maximin vangiksi ja vei tämän Victorin luo, mutta ei selvästi ollut mielissään vanhan ystävänsä vangitsemisesta. Victor oli alkanut epäillä Aramin uskollisuutta ja käski tämän tappaa Maximin. Aram hyökkäsi Maximin kimppuun, mutta antoi tälle vaivihkaa tilaisuuden hyökätä Victoria kohti. Maximin hyökkäys epäonnistui ja Aramin alaiset kävivät hänen kimppuunsa. Aram ei puuttunut taisteluun, sillä selvitäkseen elossa hänen oli annettava Maximin kuolla. Victor kuitenkin painosti Aramia ja lopulta Aram kävi kiinni Maximin kurkkuun todistaakseen uskollisuutensa. Aram ravisteli kyynelsilmin Maximia, kunnes Maxim vaikutti kuolleen. Loppujen lopuksi Aram heitti Maximin rotkoon, jonne Ginin joukot oli piiritetty. Maxim ei todellisuudessa kuitenkaan kuollut, mutta haavoittui pahasti.

Myöhemmin Aram lähti taistelemaan pienen osastonsa kanssa Weedin tuhatpäistä pääarmeijaa vastaan. Aram haavoittui, ja Hiro sai otteen koiran kurkusta. Weed kuitenkin käski Hiroa jättämään Aramin henkiin, joten Hiro nakkasi koiran laumansa keskelle. Weed ja muut lähtivät, ja Aram jäi vesisateeseen itkemään samalla miettien, miten Weed oli voinut antaa hänenlaisensa elää. Hän alkoi ymmärtää, miksi Maxim oli uskonut yhteiseloon Ōun armeijan kanssa.

Aram koki yhä olevansa velkaa Maximille. Hän jopa pelasti ryhmänsä kanssa Weedin, jonka Victorin alaiset yrittivät hukuttaa, koska Weed oli aiemmin säästänyt hänet. Lopulta Aram päätti erota lopullisesti Victorin alaisuudesta ja kuolla sovittaakseen petoksensa Maximille. Hänen uskolliset alaisensa seurasivat häntä, tietämättä hänen päämääräänsä.

Kuolema

Ōun sotureiden ja sotakoirien välisessä taistelussa Aram saapui meren rannalle seuraamaan ottelua ja lähti jahtaamaan Victoria veteen, kun Victor yritti paeta. Aram päätti tehdä itsemurhaiskun, mutta sitä ennen käski uskollisia alaisiaan elämään rauhassa Ōun koirien kanssa. Aram ui sitten Victorin luo ja veti tämän mukanaan veden alle, koska hänen mukaansa kumpikaan heistä ei ansainnut elää. Lopulta heidät löydettiin merenpohjasta hukkuneina. Aramin etujalat olivat jääneet kiinni merilevään, mutta hän oli tarrannut Victorin jalasta kiinni ja hukuttanut samalla myös hänet.

Myöhemmin, kun Maxim on palaamassa Venäjälle ja on hukkumaisillaan, Aramin henki näyttäytyy hänelle ja ui häntä kohti.

Sitaatteja

Aramin sitaattisivu

Kuvia

Aramin kuvagalleria