Anju Sawamura

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 5. helmikuuta 2020 kello 12.48 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.
Anju Sawamura
Anju-gdatj-01.jpg
Tiedot
Japaniksi 杏樹沢村
Ääntäminen aŋdzu savamura
Sarja Ginga Densetsu Anju to Jirōmaru
Kotipaikka Ōun vuoret
Liittouma Jirōmaru, Yuki, Tarōmaru, Koyuki, Saburōmaru
Sukupuoli nainen
Sukulaiset Giichirō Sawamura (isä), Yoshito Sawamura (isoisä), Seisaburō, Shinjirō (sedät), Rumi Satō (täti)

Anju Sawamura on 5-vuotias tyttö, Giichirō Sawamuran tytär ja Yoshito Sawamuran lapsenlapsi.

Ginga Densetsu Anju to Jirōmaru

Anjun vanhemmat kuolivat auto-onnettomuudessa kun hän oli vielä hyvin nuori, jolloin hän joutui setänsä Shinjirōn perheen luokse. Anjua laiminlyötiin ja pahoinpideltiin jatkuvasti, sillä perhe piti häntä pelkkänä kiusankappaleena. Onneksi hänen isoisänsä tuli eräänä yönä koiransa Yukin kanssa hakemaan hänet.

Siitä eteenpäin Anju eli paljon paremmissa oloissa ja hän oli hyvin onnellinen asuessaan isoisänsä, Yukin ja Yukin neljän pennun kanssa. Anju piti erityisesti Jirōmarusta.

Eräänä päivänä isoisälle ja Yukille sattuu kuitenkin onnettomuus heidän etsiessään kultaa vuorilla. Yön tullessa Anju ja pennut odottavat huolissaan heidän paluutaan. Isoisä ja Yuki eivät palaa seuraavanakaan päivänä ja Anju yrittää itse huolehtia itsestään ja pennuista. Seuraavana aamuna kuolettavasti vahingoittunut Yuki nilkuttaa kotiin. Paikalle tullut postinkantaja yrittää auttaa Yukia yhdessä Anjun kanssa, mutta koira kuolee.

Jirōmaru ja postinkantaja löytävät vuorilta Anjun isoisän ruumiin. Postinkantaja yrittää rauhoittaa Anjua, joka itkee isoisänsä ja Yukin menetystä. Yöllä, Anju hautaa Yukin talon pihalle.

Shinjirō ajaa paikalle ja pakottaa Anjun mukaansa. Hän sulloo pennut säkkin ja jättää ne pihalle. Anju osallistuu isoisänsä hautajaisseremoniaan setänsä perheen kanssa ja joutuu sitten takaisin setänsä taloon. Anju ikävöi Jirōmarua ja pentu saapuukin yllättäen paikalle: se oli seurannut ja etsinyt tyttöä koko matkan kotoa asti. He karkaavat yhdessä ja saavat apua Seisaburōlta ja Rumi Satōlta.

Anju ja Jirōmaru pääsevät Seisaburōn kyydissä takaisin kotiin. He menevät yhdessä paikalle, jossa isoisän onnettomuus tapahtui. He löytävät suuren määrän kultaa ja samalla hetkellä Shinjirō ilmestyy paikalle aseen kanssa, havitellen kultaa itselleen. Shinjirō raivostuu ja tunteenpuuskassaan painaa liipaisinta. Jirōmaru hyppää väliin suojellakseen Anjua ja Seisaburōa, ja ottaa luodit vastaan. Pentu menehtyy pian vammoihinsa. Anju itkee lohduttomasti ja halaa kuollutta ystäväänsä.

Tämän jälkeen tarinassa hypätään 19 vuotta eteenpäin. Anju on kasvanut aikuiseksi ja voi hyvin. Hän käy tervehtimässä vanhaa Tarōmarua, Koyukia ja Sabōmarua, sekä Jirōmarun muistoksi pystytettyä patsasta.

Kuvia

Anjun kuvagalleria