Akakamakiri

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Akakamakiri
Akakamaväri2.pngAkakamagtlw.jpg
Nimi
Japaniksi 赤カマキリ
Merkitys punainen Kamakiri (kirjaimellisesti "punainen rukoilijasirkka")
Muuta
Kotipaikka Bingon provinssi
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen irlanninsusikoira
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea
Silmät oranssinkeltaiset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma emo, Kurokamakiri, Kamajirō, Sirius
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Kurokamakiri
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Kurokamakiri

Akakamakiri, myös vain Akakama tai isänsä mukaan Kamakiri, on Kamakirin vanhin poika ja laumansa johtaja. Hän on Kurokamakirin ja Kamajirōn isoveli.

Hän on veljeksistä ärein ja väkivaltaisin, ja muistuttaa heistä eniten isäänsä, mutta hänen luonteensa pehmenee Siriuksen ansiosta. Hän on tällä hetkellä Ōun soturi veljensä Kurokaman kanssa.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Akakaman ollessa vielä pentu, hänen isänsä pahoinpiteli häntä, hänen veljiään sekä näiden äitiä. Veljeksien ollessa seitsemän kuukauden ikäisiä, heidän emonsa lähti pois, ottamatta yhtäkään pojista mukaansa. Pian myös veljekset karkasivat väkivaltaiselta isältään.

Tulivuorenpurkauksen jälkeen Akakama saapuu veljiensä ja laumansa kanssa Ōuun. He pelastavat eksyneen Siriuksen jäätymiseltä ja ottavat tämän laumaansa. Ärhäkkä Akakama pieksee usein nuorta pentua ja toisinaan veljiäänkin.

Kurokaman ja Kamajirōn liityttyä Orionin joukkoihin, Akakama ei hyväksy ajatusta, mutta seuraa veljiään vaivihkaa lauman jäljessä. Kamajirō alkaa voida huonosti aiemman haavoittumisensa vuoksi, ja Akakama tulee esiin sen avuksi. Hän kantaa Kamajirōa selässään, mutta pian nuorempi veli kuolee. Akakama raivostuu ja yrittää kostaa Kamajirōn kuoleman tappamalla Orionin, mutta Kurokama estää sitä. Akakama lähtee omille teilleen raivosta itkien.

Akakama kohtaa Tenkan lauman ja hypnoosin vallassa kulkee hetken sen mukana. Myöhemmin hän tapaa Gennain ja häviää taistelun tätä vastaan. Akakama pyytää toista koiraa tappamaan hänet, mutta Gennai ei suostu.

Myöhemmin hän tapaa emonsa uudelleen vuosien jälkeen, mutta raivostuu tälle, koska tämä menneisyydessä jätti pentunsa ja on nyt hankkinut uuden perheen.

Akakama jatkaa vaeltelua yksin ja joutuu lopputaistelun aikoihin Futago-solassa Matheuksen joukkojen pieksemäksi, kunnes paikalle tulee Weed, joka pelastaa hänet. Myöhemmin Akakama haastaa Masamune Kurohabakin ja yrittää iskeä tämän rotkoon, mutta putoaakin itse. Orion kuitenkin pelastaa hänet, mistä hän liikuttuu.

Akakama liittyy Ōun joukkojen puolelle. Viimeisen taistelun jälkeen Akakama ja Kurokama tapaavat jälleen emonsa.

Ginga: The Last Wars

Akakama on jäänyt asumaan Ōuun yhdessä veljensä kanssa. Hänet nähdään kielekkeellä Ginin, Akamen ja Kurotoran kanssa.

Kun koirat kuulevat huutoja ja selviää, että alueella liikkuu Akakabuton jälkeläisiä, Akakama juoksee Akamen ja Vanhimman kanssa auttamaan Lydiaa, tämän pentuja ja Crossia. Kolmikko palaa takaisin Ginin luo kalliolle, kun kaikki eloonjääneet on autettu pakoon.

Karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä ja valtava karhu raatelee koirajoukon hetkessä. Akakama selviää vammoitta.

Gin pakenee metsään ja jatkaa tehtäväänsä syöttinä. Kun muut soturit menevät auttamaan piiritettyä Crossia, Sunnya ja Marua, Akakama puhuu ensin haavoittuneelle veljelleen ja liittyy sitten muiden joukkoon.

Myöhemmin, Monsoon palaa takaisin kalliolle, ja väittää päihittäneensä syöttinä toimineen Ginin. Monsoon alaisineen hyökkäävät suoraan koirien kimppuun. Pian Akakama ei kykene taistelemaan ja muiden soturien tapaan pystyy vain makaamaan haavoittuneena maassa Monsoonin ottaessa Ōun paratiisin hallintaansa.

Akakama selviää hengissä, mutta hänet kannetaan kivenlohkareista tehtyyn vankilaan monen muun Ōun soturin kanssa. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Akakamakiri asuu Kurokamakirin ja muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Akakamakirin kuvagalleria