Akakabuton jälkeläiset

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 11. heinäkuuta 2015 kello 17.50 – tehnyt GingaChani (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: 350px|right|thumbnail|[[Akakabuton jälkeläisiä Ginga: The Last Wars -mangassa.]] '''Akakabuton jälkeläiset''', joilla on Akakabuto...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Akakabuton jälkeläisiä Ginga: The Last Wars -mangassa.

Akakabuton jälkeläiset, joilla on Akakabuton tapaan epätavallisen väkivaltainen luonne, suuri koko ja selässä punaista turkkia.

Akakabuto sai pentuja useiden eri naaraiden kanssa, aikomuksenaan tehdä pennuista alaisiaan, jotka vahvistaisivat sen linnaketta. Akakabuton kuoltua karhujen johtajaksi nousi sen poika, Monsoon.

Ginga: Nagareboshi Gin

Akakabuto alkoi rakentaa linnakettaan Futago-solaan ja sai puolelleen useita karhuja. Sillä oli useita pentuja useiden eri naaraiden kanssa. Kun pennut kasvoivat täysikasvuisiksi, Akakabuto teki niistä alaisiaan. Tunnettuja jälkeläisiä ovat:

Ginga: The Last Wars

Ginga: The Last Wars -mangassa selviää, että Akakabuton pentuja vainottiin Akakabuton kuoltua Suuressa taistelussa. Ōun soturit yrittivät tappaa kaikki paholaiskarhun jälkeläiset ja Ginin ulvonta jäi pysyvästi karhunpentujen mieleen, aiheuttaen niissä ahdistusta ja pelkoa.

Yksi pennuista oli Monsoon, jonka veljen John tappoi. Monsoon onnistui pakenemaan koirilta, kun sen emo uhrautui ja jäi taistelemaan niitä vastaan. Monsoon päätyi Shirakami-Sanchiin, jossa se tapasi muita karhunpentuja. Pennut olivat myös orpoja ja Akakabuton pentuja, mutta niillä oli eri emo kuin Monsoonilla. Pennut päättivät pysyä yhdessä ja ne jäivät asumaan Shirakami-Sanchiin. Vuodet kuluivat ja karhut pysyttelivät piilossa. Elämä oli kovaa ja osa karhuista menehtyi, mutta ne saivat myös omia jälkeläisiä. Vuosien kuluessa Monsoon kasvoi todella suureksi ja siitä tuli karhujen johtaja.

Karhut tunsivat vihaa ja pelkoa Futago-solaa ja Ōun sotureita kohtaan, mutta vuosi vuodelta Monsoon tunsi enemmän vihaa kuin pelkoa, ja lopulta se päätti vallata Futago-solan takaisin. Karhut hyökkäävät Monsoonin johdolla Futago-solaan, yli 15 vuotta Akakabuton kuoleman jälkeen, ja haavoittavat sekä tappavat useita koiria. Ne hyökkäävät kaikista ilmansuunnista ja ovat aluksi täysin pelottomia, mutta Hiro onnistuu tappamaan niistä yhden Georgen ja Rocketin avustuksella. Karhut perääntyvät kuullessaan Ginin ulvonnan.

Kuvia

Akakabuton jälkeläisten kuvagalleria