Ero sivun ”Akakabuton jälkeläiset” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Kumottu muokkaus 67646, jonka teki Yukimura (keskustelu))
 
Rivi 29: Rivi 29:
 
[[Luokka:Ginga: Nagareboshi Gin]]
 
[[Luokka:Ginga: Nagareboshi Gin]]
 
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]
 
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]
 +
[[Luokka:Kuolleet hahmot]]
 
[[Luokka:Kuolleet hahmot (Ginga: Nagareboshi Gin)]]
 
[[Luokka:Kuolleet hahmot (Ginga: Nagareboshi Gin)]]
 
[[Luokka:Kuolleet hahmot (Ginga: The Last Wars)]]
 
[[Luokka:Kuolleet hahmot (Ginga: The Last Wars)]]

Nykyinen versio 11. kesäkuuta 2017 kello 15.45

Akakabuton jälkeläisiä Ginga: The Last Wars -mangassa.

Akakabuton jälkeläiset ovat karhuja, joilla on isänsä Akakabuton tapaan epätavallisen väkivaltainen luonne, suuri koko ja selässä punaista turkkia.

Akakabuto sai pentuja useiden eri naaraiden kanssa, aikomuksenaan tehdä pennuista alaisiaan, jotka vahvistaisivat sen linnaketta. Akakabuton kuoltua karhujen johtajaksi nousi sen poika, Monsoon.

Ginga: Nagareboshi Gin

Akakabuto alkoi rakentaa linnakettaan Futago-solaan ja sai puolelleen useita karhuja. Sillä oli useita pentuja useiden eri naaraiden kanssa. Kun pennut kasvoivat täysikasvuisiksi, Akakabuto teki niistä alaisiaan. Tunnettuja jälkeläisiä ovat:

Ginga: The Last Wars

Ginga: The Last Wars -mangassa selviää, että Akakabuton pentuja vainottiin Akakabuton kuoltua Suuressa taistelussa. Ōun soturit yrittivät tappaa kaikki paholaiskarhun jälkeläiset ja Ginin ulvonta jäi pysyvästi karhunpentujen mieleen, aiheuttaen niissä ahdistusta ja pelkoa.

Yksi pennuista oli Monsoon, jonka veljet John tappoi. Monsoon onnistui pakenemaan koirilta, kun sen emo uhrautui ja jäi taistelemaan niitä vastaan. Monsoon päätyi Shirakami-Sanchiin, jossa se tapasi muita karhunpentuja. Pennut olivat myös orpoja ja Akakabuton pentuja, mutta niillä oli eri emo kuin Monsoonilla. Pennut päättivät pysyä yhdessä ja ne jäivät asumaan Shirakami-Sanchiin. Vuodet kuluivat ja karhut pysyttelivät piilossa. Elämä oli kovaa ja osa karhuista menehtyi, mutta ne saivat myös omia jälkeläisiä. Vuosien kuluessa Monsoon kasvoi todella suureksi ja siitä tuli karhujen johtaja.

Karhut tunsivat vihaa ja pelkoa Futago-solaa ja Ōun sotureita kohtaan, mutta vuosi vuodelta Monsoon tunsi enemmän vihaa kuin pelkoa, ja lopulta se päätti vallata Futago-solan takaisin. Monsoon hyökkäsi yli 20 alaisensa kanssa Futago-solaan, yli 15 vuotta Akakabuton kuoleman jälkeen, ja haavoittavat sekä tappavat useita koiria (mm. Denshichin, Lydian, Lenovin, Akiran ja Tetsuon). Ne hyökkäävät kaikista ilmansuunnista ja ovat aluksi täysin pelottomia, mutta Hiro onnistuu tappamaan niistä yhden Georgen ja Rocketin avustuksella. Karhut perääntyvät kuullessaan Ginin ulvonnan. Koirat kokoontuvat kalliolle Ginin luokse.

Monsoon näyttäytyy koirille ja Gin päättää toimia syöttinä antaakseen laumalaisilleen tilaisuuden paeta. Ōun soturit kuitenkin raivostuvat nähdessään vanhan ylipäällikkönsä vaarassa ja hyökkäävät Monsoonia kohti. Monsoon haavoittaa useita koiria ja tappaa hetkessä Jaguarin ja Saburōn. Gin johdattaa Monsoonin ja sen muutaman alaisen pois, ja he päätyvät jyrkänteen reunalle. Hiro saapuu auttamaan Giniä ja saa surmansa suojellessaan tätä. Sekä Gin ja Hiro putoavat rotkoon.

Monsoon palaa kalliolle ja ilmoittaa Ginin kuolleen. Karhut lyövät kaikki jäljelle jääneet soturit ja mm. Musashi saa surmansa. Sitten Monsoon rakentaa kivenlohkareista vankilan, jonne karhut säilövät kaikki löytämänsä koirat. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan ja syövät ensimmäisenä Denshichin.

Kuvia

Akakabuton jälkeläisten kuvagalleria