Ajokoirat

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ajokoirat
FoxhoundSpies10.jpg
Nimi
Japaniksi ハウンド
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 7
Liittouma Hōgen, Sniper
Kuolinsyy Jerome tappoi (osa 18)

Nämä nimettömät ajokoirat toimivat Hōgenin tiedustelijoina. Animeversiossa niiden tilalle on laitettu Lecter ja Thunder.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Toinen ajokoirista nähdään vakoilemassa Rocketia, Jetiä ja Missileä. Se palaa kertomaan johtajalleen Rocketin petturuudesta, minkä seurauksena Jet ja Missile teloitetaan.

Paljon myöhemmin, kyseinen ajokoira nähdään toisen ajokoiran kanssa varjostamassa Weedin laumaa Murder S:n käskystä. Weed haistoi ne, ja Ken, Rocket ja Kagetora hiipivät niiden selustaan ja onnistuivat yllättämään ne. Ajokoirat koittivat paeta, mutta Rocket sai ne kiinni, ja ne tuotiin Weedin ja muun lauman luo kuulusteltavaksi.

Kyōshirō suuttui Weedin päätökselle antaa ajokoirien mennä, ja yritti hyökätä niiden kimppuun, mutta Jerome esti häntä. Ajokoirat olivat helpottuneita päästessään pinteestä kuin koira veräjästä, ja alkoivat heti miettiä, miten saisivat Weedin hengiltä. Jerome oli kuitenkin lähtenyt salaa niiden perään, ja tavoitti ne juonimasta keskenään. Ajokoirat lähtivät juoksemaan eri suuntiin. Ensin Jerome sai tummemman ajokoiran kiinni puremalla sitä vasempaan takajalkaan, ja repi sitten sen kurkun auki.

Weed ja muu lauma kuulivat ajokoiran kuolinhuudon ja huomasivat, että Jerome puuttuu. Weed lähti välittömästi äänen suuntaan. Jerome puolestaan jahtasi jo toista ajokoirista, ja sai sen kiinni puremalla sitä häntään. Weed saapui paikalle juuri, kun Jerome oli iskenyt hampaansa ajokoiran kurkkuun. Weed yritti estää Jeromea, mutta Jerome ehti repiä toisenkin ajokoiran kurkun auki. Jerome uskoi ensin tehneensä oikein, koska halusi vain suojella Weediä, mutta Weed pahoitti mielensä siitä, ettei Jerome ollut totellut hänen käskyjään, eikä arvostanut elämää; niinpä hän karkotti Jeromen laumastaan.

Anime

Animessa yksi Hōgenin koirista muistuttaa ulkonäöltään kovasti ajokoiria. Se huomaa Rocketin jättävän Hōgenin lauman ja palaa kertomaan siitä Hōgenille.

Ajokoiran näköinen koira GDW-animessa.

Kuvia

Ajokoirien kuvagalleria