Ōun soturit

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
(Ohjattu sivulta Ōun armeija)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Riki puhuu kalliolta Ōun sotureille, alhaalla etualalla Ben.
Tunnettuja edesmenneitä Ōun sotureita, ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: Riki, Terry, Hakurō, John, Smith, Akatora, Ben, Moss ja Benizakura.
Ōun soturit Ginga Densetsu Weedissä vasemmalta oikealle: Kyōshirō, Hiro, GB, Ken, Weed, Hook, Sasuke, Rocket ja Jerome.
Ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: Tsukikage, Bemu, Wilson, Tesshin, Cross, Kurotora, Hyena, Benizakura, Akame, Moss, Ben, Gin, John ja Smith.

Ōun soturit (jap. 奥羽の戦士, Ōu No Senshi, myös 奥羽軍, Ōu Gun, suom. Ōun armeija) on Rikin perustama lauma. Ōun sotureiden johtajaa kutsutaan ylipäälliköksi.

Tavoite

Ōun soturit sai alkunsa, kun muistinsa menettänyt Riki keräsi kokoon lauman, jonka päämääränä oli Akakabuton kukistaminen.

Tätä tehtävää varten lauma tarvitsi lisää jäseniä, joten Riki jakoi senhetkisen lauman 12 joukkuetta neljään osaan, ja lähetti ne kaikkiin eri pääilmansuuntiin keräämään lisää koiria. Joukkueet 1-3 lähtivät etelään, 4-6 lähtivät pohjoiseen, 7-9 lähtivät länteen ja 10-12 lähtivät itään. Riki itse jäi puolustamaan Ōua ja odottamaan sotureidensa paluuta.

Kun riittävän suuri armeija oli saatu kokoon, Futago-solassa alkoi Suuri taistelu Akakabutoa vastaan. Akakabutolta voitettua aluetta alettiin kutsua Koirien paratiisiksi (jap. 犬達の楽園, Inutachi No Rakuen).

Ōun armeijan nykyisenä tavoitteena on rauhan ylläpitäminen sekä omalla alueellaan että muualla Japanissa.

Määritelmä

Suureen taisteluun osallistuneet koirat pitivät itsellään Ōun soturi -arvonimeä, vaikkeivät välttämättä enää laumaan kuuluneetkaan taikka asuneet paratiisissa. Sotureiden jälkeläisetkin kuuluvat Ōun sotureihin, mikäli asuvat paratiisissa, ja todennäköisesti myös alueelle ja laumaan tulleet koirat pääsivät mukaan Ōun sotureihin, mikäli niin halusivat.

Ōun soturin arvonimen voi saada koira, joka taistelee urhoollisesti Ōun armeijan puolesta.

Määrä

Ginga: Nagareboshi Gin

Alunperin Rikin laumassa oli alle 100 koiraa. Suurin osa näistä oli hylättyjä metsästyskoiria.

Suuren taisteluun onnistuttiin keräämään yhteensä 1800 koiraa, mutta suurin osa kuoli ja osa haavoittui Akakabuton linnakkeiden valloituksessa. Taistelukuntoisia koiria oli tämän jälkeen enää 800, joista Harppuunakarhu tappoi vielä osan.

Lopulta vain 750 koiraa osallistui taisteluun itse Akakabutoa vastaan ja heistä kuoli useita satoja.

Reilun puolen vuoden kuluttua Ōun armeijaan mainitaan kuuluvan ainakin 700 soturia. Näistä 200 osallistui taisteluun Gaian imperiumia vastaan ja osa kuoli taistelussa ja susien maanalaisen valtakunnan tuhossa.

Ginga Densetsu Weed

Suuri osa vanhoista sotureista on vetäytynyt kotiseuduilleen eläkkeelle ja paratiisissa on enimmäkseen vain nuoria koiria ja muutama ylempi upseeri.

Useita koiria kuoli ihmisten luodeista ja taistelussa hirviötä vastaan. Kun Weed otti armeijan komennon, siihen kuului enää vain reilut kymmenen koiraa.

Weed onnistuu keräämään 72-päisen retkikunnan taisteluun Hōgenin 700-päistä armeijaa vastaan. Ōussa armeijan lukumäärä kasvoi sataan Akamen ja Mossin joukkojen avustuksella. Sitten Gin saapui Ōuun keräämänsä 500-päisen kotikoira-armeijan kanssa ja sai vielä Hōgenin upseerit puolelleen. Hōgenin kuoltua suurin osa kotikoirista todennäköisesti palasi omistajiensa luo. Myös Hōgenin upseerit palasivat kotiseuduilleen.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga: The Last Wars

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Japanin koirien keskuudessa kiertää huhu, että Monsoon ja sen karhuarmeija olisi tuhonnut Ōun armeijan.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.