Ero sivun ”Ōu” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Torahammas -> Vuorilinna)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Ōu''' ([[wikipedia:Japanin kieli|jap.]] 奥羽山脈, ''Ōu Sanmyaku'') on Japanin pääsaarella [[Honshu]]ssa sijaitseva 500 kilometriä pitkä vuoristo. Ōun alue on [[Ginga Nagareboshi Gin]]in, [[Ginga Densetsu Weed]]in ja [[Ginga Densetsu Weed: Orion]]in tapahtumissa keskeisellä paikalla. [[Shiro (GNG)|Shiro]], [[Riki]], [[Gin]] ja [[Orion]] ovat kaikki syntyneet Ōun alueella, ja siellä sijaitsee myös [[Kaksoissola]]. [[Ōun soturit]] ovat myös ottaneet nimensä tältä vuoristojonolta.
+
'''Ōu''' ([[wikipedia:Japanin kieli|jap.]] 奥羽山脈, ''Ōu Sanmyaku'') on Japanin pääsaarella [[Honshū]]ssa sijaitseva 500 kilometriä pitkä vuoristo. Ōun alue on [[Ginga Nagareboshi Gin]]in, [[Ginga Densetsu Weed]]in ja [[Ginga Densetsu Weed: Orion]]in tapahtumissa keskeisellä paikalla. [[Shiro (GNG)|Shiro]], [[Riki]], [[Gin]] ja [[Orion]] ovat kaikki syntyneet Ōun alueella, ja siellä sijaitsee myös [[Kaksoissola]]. [[Ōun soturit]] ovat myös ottaneet nimensä tältä vuoristojonolta.
  
Ginga Densetsu Weedissä Ōua kutsutaan "koirien paratiisiksi", koska siellä Gin ja muut villikoirat voittivat hirviömäisen [[Akakabuto]]-karhun [[Suuri taistelu|Suuressa taistelussa]], joka käytiin [[Torahammas]]-nimisen kiviröykkiön luona. Taistelun jälkeen Ginin maine levisi koirien keskuudessa kaikkialle Japaniin, ja näin syntyi legenda Ōun utopiasta - paikasta, jossa koirien elämä olisi ihanteellista.
+
Ginga Densetsu Weedissä Ōua kutsutaan "koirien paratiisiksi", koska siellä Gin ja muut villikoirat voittivat hirviömäisen [[Akakabuto]]-karhun [[Suuri taistelu|Suuressa taistelussa]], joka käytiin [[Vuorilinna]]-nimisen kiviröykkiön luona. Taistelun jälkeen Ginin maine levisi koirien keskuudessa kaikkialle Japaniin, ja näin syntyi legenda Ōun utopiasta - paikasta, jossa koirien elämä olisi ihanteellista.
  
 
Ginga Densetsu Weed: Orionissa Ōun paratiisi tuhoutuu tulivuorenpurkauksessa.   
 
Ginga Densetsu Weed: Orionissa Ōun paratiisi tuhoutuu tulivuorenpurkauksessa.   

Versio 22. toukokuuta 2014 kello 17.38

Ōu (jap. 奥羽山脈, Ōu Sanmyaku) on Japanin pääsaarella Honshūssa sijaitseva 500 kilometriä pitkä vuoristo. Ōun alue on Ginga Nagareboshi Ginin, Ginga Densetsu Weedin ja Ginga Densetsu Weed: Orionin tapahtumissa keskeisellä paikalla. Shiro, Riki, Gin ja Orion ovat kaikki syntyneet Ōun alueella, ja siellä sijaitsee myös Kaksoissola. Ōun soturit ovat myös ottaneet nimensä tältä vuoristojonolta.

Ginga Densetsu Weedissä Ōua kutsutaan "koirien paratiisiksi", koska siellä Gin ja muut villikoirat voittivat hirviömäisen Akakabuto-karhun Suuressa taistelussa, joka käytiin Vuorilinna-nimisen kiviröykkiön luona. Taistelun jälkeen Ginin maine levisi koirien keskuudessa kaikkialle Japaniin, ja näin syntyi legenda Ōun utopiasta - paikasta, jossa koirien elämä olisi ihanteellista.

Ginga Densetsu Weed: Orionissa Ōun paratiisi tuhoutuu tulivuorenpurkauksessa.