Ero sivun ”Ōu” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Torahammas -> Vuorilinna)
p
(7 välissä olevaa versiota 3 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Ōu''' ([[wikipedia:Japanin kieli|jap.]] 奥羽山脈, ''Ōu Sanmyaku'') on Japanin pääsaarella [[Honshū]]ssa sijaitseva 500 kilometriä pitkä vuoristo. Ōun alue on [[Ginga Nagareboshi Gin]]in, [[Ginga Densetsu Weed]]in ja [[Ginga Densetsu Weed: Orion]]in tapahtumissa keskeisellä paikalla. [[Shiro (GNG)|Shiro]], [[Riki]], [[Gin]] ja [[Orion]] ovat kaikki syntyneet Ōun alueella, ja siellä sijaitsee myös [[Kaksoissola]]. [[Ōun soturit]] ovat myös ottaneet nimensä tältä vuoristojonolta.
+
'''Ōu''' ([[wikipedia:Japanin kieli|jap.]] 奥羽山脈, ''Ōu Sanmyaku'') on Japanin pääsaarella [[Honshū]]ssa sijaitseva 500 kilometriä pitkä vuoristo.  
  
Ginga Densetsu Weedissä Ōua kutsutaan "koirien paratiisiksi", koska siellä Gin ja muut villikoirat voittivat hirviömäisen [[Akakabuto]]-karhun [[Suuri taistelu|Suuressa taistelussa]], joka käytiin [[Vuorilinna]]-nimisen kiviröykkiön luona. Taistelun jälkeen Ginin maine levisi koirien keskuudessa kaikkialle Japaniin, ja näin syntyi legenda Ōun utopiasta - paikasta, jossa koirien elämä olisi ihanteellista.
+
Ōun alue on [[Ginga: Nagareboshi Gin]]in, [[Ginga Densetsu Weed]]in, [[Ginga Densetsu Weed: Orion]]in ja [[Ginga: The Last Wars]]in tapahtumissa keskeisellä paikalla. [[Shiro (GDR ja GNG)|Shiro]], [[Riki]], [[Gin]] ja [[Orion]] ovat kaikki syntyneet Ōun alueella, ja siellä sijaitsee myös [[Futago-sola]]. [[Ōun soturit]] ovat myös ottaneet nimensä tältä vuoristojonolta.
  
Ginga Densetsu Weed: Orionissa Ōun paratiisi tuhoutuu tulivuorenpurkauksessa.
+
Ōun soturit voittivat Ōun alueen hirviömäiseltä [[Akakabuto]]-karhulta [[Suuri taistelu|Suuressa taistelussa]], joka käytiin [[Vuorilinna]]-nimisen kiviröykkiön luona. Taistelun jälkeen sotureiden maine levisi koirien keskuudessa kaikkialle Japaniin ja Ōun aluetta alettiin pitää "koirien paratiisina" – paikkana, jossa koirien elämä on ihanteellista.
  
 +
Ginga Densetsu Weed: Orionissa Ōun paratiisi tuhoutuu tulivuorenpurkauksessa. Ginga: The Last Warsissa Akakabuton [[Akakabuton jälkeläiset|jälkeläiset]] tulevat valloittamaan Ōun takaisin koirilta.
  
  
 +
[[Luokka:Paikat ja alueet]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Riki]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Riki]]
[[Luokka:Ginga Nagareboshi Gin]]
+
[[Luokka:Ginga: Nagareboshi Gin]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed: Orion]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Weed: Orion]]
[[Luokka:Paikat ja alueet]]
+
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]

Versio 20. heinäkuuta 2017 kello 19.20

Ōu (jap. 奥羽山脈, Ōu Sanmyaku) on Japanin pääsaarella Honshūssa sijaitseva 500 kilometriä pitkä vuoristo.

Ōun alue on Ginga: Nagareboshi Ginin, Ginga Densetsu Weedin, Ginga Densetsu Weed: Orionin ja Ginga: The Last Warsin tapahtumissa keskeisellä paikalla. Shiro, Riki, Gin ja Orion ovat kaikki syntyneet Ōun alueella, ja siellä sijaitsee myös Futago-sola. Ōun soturit ovat myös ottaneet nimensä tältä vuoristojonolta.

Ōun soturit voittivat Ōun alueen hirviömäiseltä Akakabuto-karhulta Suuressa taistelussa, joka käytiin Vuorilinna-nimisen kiviröykkiön luona. Taistelun jälkeen sotureiden maine levisi koirien keskuudessa kaikkialle Japaniin ja Ōun aluetta alettiin pitää "koirien paratiisina" – paikkana, jossa koirien elämä on ihanteellista.

Ginga Densetsu Weed: Orionissa Ōun paratiisi tuhoutuu tulivuorenpurkauksessa. Ginga: The Last Warsissa Akakabuton jälkeläiset tulevat valloittamaan Ōun takaisin koirilta.