Retsuga

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Retsuga
Retsuga2.jpgRetsugagng.jpg
Nimi
Japaniksi 烈牙
Ääntäminen rets'ga
Merkitys kiivas kulmahammas
Muuta
Kotipaikka Aokigahara-metsä, Yamanashin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen t. siniharmaa-valkea
Silmät vaaleansiniset t.
vihreän-keltaiset
Muut tuntomerkit vasen korva halki, oikea silmä puhki, arpi kuonosta vasempaan korvaan
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 14
Ikä 5 vuotta
Liittouma Susien Monarkian sotajoukot, Ōun soturit, Fūga

Retsuga on Retsu-soturi ja yksi Reiman kahdeksasta Siriuksen koirasoturista. Retsugalla on myös kyky nostattaa trombeja ja on kyvyssään erityisen taitava. Hän on Fūgan poika.

Ginga Nagareboshi Gin

Retsuga syntyi Reiman palatsissa josta hänen isänsä pakeni hänen syntymänsä aikoihin. Kun Retsuga oli vielä hyvin pieni, kouluttaja Noroi tappoi hänen äitinsä sillä uskoi kouluttajana sopivansa paremmin soturin kasvattajaksi. Retsuga kasvoi Noroin koulutuksessa, tietämättä mitään vanhemmistaan.

Kun Reima kuulee koirasta, joka hallitsee Zetsu Tenrō Battōga-tekniikan, hän lähettää Retsugan kidnappaamaan Crossin pentuineen houkutellakseen Ginin luokseen. Retsuga toteuttaa tehtävän ja pakenee nostattamallaan trombilla. Toisin kuin muut sudet, Retsuga uskoo vakaasti Ginin olevan yksi kahdeksasta koirasoturista. Retsuga seuraa Ginin taistelua Hyakkigaa vastaan ja kun Hyakkiga haavoittuu kuolettavasti, hän kantaa toisen suden trombilla kallionkielekkeelle toteuttaakseen tämän viimeisen toiveen nähdä ulkopuolinen maailma.

Myöhemmin, puolustaessaan Noroita, Retsuga taistelee Fūgaa vastaan eikä usko tämän olevan isänsä. Suiga tulee kuitenkin väliin ja vakuuttaa Retsugalle että hänen isänsä puhuu totta. Kuullessaan äitinsä murhasta, Retsuga ei enää luota Noroihin.

Retsuga seuraa johtajaansa Reimaa taisteluun Gaiaa vastaan. Hän hävittää trombillaan Imperiumin portinvartijan, Thousand Dragonin, taistelumuodostelman. Hänen isänsä kuolee myöhemmin taistelussa Jugaa vastaan.

Reiman kuoltua Retsuga liittyy Hyōman ja kahden muun eloonjääneen suden kanssa Ginin joukkoihin.

Kuvia

Retsugan kuvagalleria