Raiga

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Raiga
Raigaa.jpgRaiga-running-gng-manga.jpg
Nimi
Japaniksi 雷牙
Ääntäminen raiga
Merkitys ukkoskulmahammas
Muuta
Kotipaikka Aokigahara-metsä, Yamanashin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät mustat
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 15
Liittouma Susien Monarkian sotajoukot, Sakon, Ukon, Ōun soturit
Kuolinsyy Gaia tappoi (osa 18)

Raiga oli Zan-soturi ja yksi Reiman kahdeksasta Siriuksen koirasoturista. Hän oli Sakonin ja Ukonin isoveli.

Hänen ruumiinsa sisälsi kolme eri sutta: hänet itsensä, sekä hänen veljensä. Sakon ja Ukon pysyttelivät lähes aina sisällä, mutta veljesten yhteisessä erikoishyökkäyksessä he tulivat kokonaan tai osittain ulos taistelemaan.

Ginga: Nagareboshi Gin

Kun Gin alaisineen yrittivät päästä Reiman palatsiin, Raiga jäi taistelemaan Kurotoraa vastaan. Kurotora hämmentyi hänen tekniikastaan ja oli häviöllä kunnes paikalle tullut Moss päihitti Raigan hetkessä.

Myöhemmin Pink Dragon, Red Bull, Blacksnake, Bobcat ja Mountain Bison yrittävät estää Giniä taistelemasta Jugaa vastaan, mutta hän haastaa ja voittaa heidät.

Myöhemmin Raiga seurasi johtajaansa taisteluun Gaiaa vastaan. Hän menetti hetkeksi liikuntakykynsä Gaian iskusta ja oli lähettää Sakonin ja Ukonin taistelemaan puolestaan. Raiga kuitenkin onnistui nousemaan ylös ja lähti veljineen auttamaan Gaian hampaisiin jäänyttä Giniä. Gaia kuitenkin katkaisi helposti Raigan pään ja tämän jälkeen hänen veljensä kokivat saman kohtalon. Heidät tapettuaan Gaia heitti Giniä Raigan päällä.

Kuvia

Raigan kuvagalleria