Mukonga

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mukonga
MukongaVärit.pngMukongagng2.jpg
Nimi
Japaniksi 武痕牙
Ääntäminen mukonga
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: armeija, jalanjälki, kulmahammas
Muuta
Kotipaikka Aokigahara-metsä, Yamanashin prefektuuri (synt. He'nanin provinssi, Kiina)
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Muut tuntomerkit valtava koko, viikset, karvatupsu päälaella, arpinen keho, molemmat silmät puhki
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 15
Liittouma Susien Monarkian sotajoukot
Kuolinsyy Thunder Wolf tappoi
(osa 16)

Mukonga oli Geki-soturi, yksi kahdeksasta Siriuksen koirasoturista ja Reiman palatsin portinvartija.

Mukongalla on kolme lisänimeä: Fukanō (jap. 不可能, mahdoton, suom. mangassa voittamaton), Tetsujin (jap. 鉄人, suom. teräsmies) ja Rekka Bō (jap. 烈火坊, suom. palava munkki).

Hän oli valtava ja todella vahva susi. Mukongan tekniikka teki sisäistä vahinkoa siihen mihin osui. Hän oli tehnyt tekniikasta erilaisia variaatioita, yhdistäen siihen kiinalaisia taistelutekniikoita. Taistelussa hän käytti myös hyödykseen kuolleiden vastustajiensa luita.

Ginga: Nagareboshi Gin

Mukonga kohtasi Ginin, Akamen ja Benin. Hän päihitti Ginin ja Akamen melko helposti. Akame tosin onnistui sokeuttamaan hänet luunkappaleella, mutta Mukonga oli elänyt pimeydessä lähes koko ikänsä joten näönmenetys ei vaikuttanut häneen. Seuraavaksi, Mukonga taisteli Beniä vastaan ja pitkän taistelun jälkeen Ben voitti, kestäen Mukongan voittamattomiksi uskotut tekniikat. Vaikuttuen Benin voimasta ja oikeuden sanomasta, Mukonga päästää koirat alueensa läpi ja jopa näyttää heille tien eteenpäin.

Myöhemmin, Mugenin johtama Alamaailman kymmenen taistelijan joukkio tunkeutuu palatsiin ja Mukonga yrittää pysäyttää nämä. Thunder Wolf haastaa Mukongan ja vahingoittaa tätä kuolettavasti. Mukongan tassu vammautuu taistelussa joten hän repii sen irti ja lävistää sitten Thunder Wolfin jalastaan törröttävällä luulla. Thunder Wolf kuolee vammaansa ja myös Mukonga menehtyy pian haavoihinsa, tosin ehtien ensin lausua viimeiset sanansa Benille.

Myöhemmin Ben muistelee Mukongaa useampaan otteeseen, pitäen tätä todellisena Geki-soturina. Mukongan aiempi isku jopa väliaikaisesti parantaa sokean Benin näön.

Kuvia

Mukongan kuvagalleria