Madara

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Madara
Madara GNG-manga.jpg
Nimi
Japaniksi マダラ
Ääntäminen madara
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Muuta
Kotipaikka Miyagin prefektuuri
Ulkonäkö
Laji sepelkarhu
Sukupuoli uros
Paino 1 000 kg
Säkäkorkeus n. 2½ m
Turkinväri musta (manga), sinertävänruskea (anime)
Silmät mustat
Muut tuntomerkit arpinen keho
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 3, jakso 6
Ikä 8 vuotta
Liittouma Akakabuto
Kuolinsyy Gin ja Akame tappoivat
(osa 12, jakso 19)

Madara oli Akakabuton luottosoturi ja Suuressa taistelussa ensimmäisen vartioaseman päällikkö. Sen mainitaan olleen ovela, kestävä ja hyvin vahva karhuksi. Varakunnanjohtajan mukaan sen vatsassa oli useita luoteja.

Ginga: Nagareboshi Gin

Akakabuton alaisena

Madara on kotoisin Miyagista, jossa se hyökkäili ihmisten kimppuun. Alueen metsästäjät yrittivät tuloksetta kaataa sitä. Madara pakeni Akitan seudulle ja yritti vallata Futago-solan Akakabutolta, mutta kaatui maahan yhdestä ainoasta iskusta ja hävisi ottelun. Akakabuto teki Madarasta alaisensa ja erään linnoituksensa alueen vartijan.

Madara onnistuu myöhemmin hyökkäämään Rikin villikoiralauman kolmannen ja toisen joukkueen selustaan. Se surmaa yhden koirista, Bassetin, mutta koirat eivät kuitenkaan jää taistelemaan sitä vastaan, sillä heillä on kiire palata johtajansa luo. Benin johtaman koirajoukon ylittäessä rotkoa Madara hyökkää uudelleen ja käy Johnin kimppuun. Gin menee ystävänsä avuksi. Vakuuttuneena noiden kahden koiran rohkeudesta Ben käskee omatkin koiransa apuun, kunnes Madara saadaan ajettua pois.

Suuri taistelu

Myöhemmin Suuressa taistelussa Madara puolusti ensimmäistä vartioasemaa ja komensi sen kuutta muuta karhua. Madara saa vastaansa Ōun armeijan ensimmäisen iskuryhmän, jota johtaa Gin, Smith ja Akame. Madaran alainen haavoittaa Smithiä vakavasti, jolloin tämä jää pois taistelusta ja Hakurō ottaa hänen paikkansa.

Hakurō yrittää hyökätä Madaran silmiä kohti, mutta karhu ennakoi hänen hyökkäyksensä. Gin pelastaa Hakurōn viime hetkellä. Tämän jälkeen Madara tappaa hetkessä yli 10 koiraa.

Igan ninjakoirat Kirikaze ja Jinnai hyökkäävät puusta Madaraa kohti Raikaken-hyökkäyksellä, mutta karhu ennakoi myös heidän iskunsa, ja Jinnai putoaa suoraan Madaran suuhun. Järkyttyneenä Jinnain kuolemasta, Kirikaze hyökkää Madaraa kohti, mutta karhu lyö hänet sivuun ja haavoittaa häntä kuolettavasti.

Gin, Akame ja Hakurō käyvät yhdessä kiinni Madaraan, mutta se irroittaa heidät juoksemalla päin puuta. Madara yrittää paeta paikalta, mutta koirat piirittävät sen.

Kuolema

Kuoleva Kirikaze mainitsee muille koirille, että sirppi voisi tehota Madaraa vastaan. Gin saa tästä ajatuksen ja pyytää Mossia katkaisemaan puusta teräväkärkisen oksan.

Gin ja Akame kiipeävät puuhun oksan kanssa ja käyttävät yhteishyökkäystä Madaraa vastaan. Akame hyppää ensin ja huijaa käyttävänsä Raikakenia, jolloin Madara avaa suunsa. Akame ponkaiseekin Madaran kuonosta sivummalle, jonka jälkeen Gin tulee hänen perässään ja iskee terävän oksan suoraan karhun kitaan. Oksa lävistää Madaran niskan, mutta se jatkaa hyökkäystä ja seuraa Giniä puuhun. Lopulta karhu pysähtyy ja putoaa maahan, kuolleena.

Sukupuoli

Sekä suomeksi puhutussa että tekstitetyssä Ginga: Nagareboshi Gin -animessa Madara mainitaan virheellisesti naaraaksi käännösvirheen takia. Varakunnanjohtaja sanoo sitä urokseksi ("osu"), mutta kääntäjä on kuullut väärin ja kääntänyt sen naaraaksi ("mesu").

Kuvia

Madaran kuvagalleria