Kurojaki

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kurojaki
KurojakiGNGmangakansi.JPGKurojakisirppi.jpg
Nimi
Japaniksi 黒邪鬼
Ääntäminen kurodzaki
Merkitys musta paholainen
Muuta
Kotipaikka Kōga, Shigan prefektuuri
Ääninäyttelijä Kōji Nakata
Ulkonäkö
Rotu Kōgan ninjakoira
(sekarotuinen japaninkoira)
Sukupuoli uros
Turkinväri tummanruskea-valkoinen, mustia kuvioita
Silmät mustat
Muut tuntomerkit oikea silmä puhki, lovi vasemmassa korvassa, arpi vasemman silmän yläpuolella (anime), ruskea harjas päässä (animeversiossa kulkee myös niskaa pitkin)
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 6, jakso 12
Liittouma Kōgan ninjakoirat, ent. Tesshin
Kuolinsyy hyppäsi palavaan Itō Iga-no-kamin kartanoon (osa 7, jakso 13)

Kurojaki oli Kōgan ninjakoirien johtaja, Akamen verivihollinen ja Tesshinin isä. Hän oli julma ja hieman raukkamainen koira, mutta äärimmäisen uskollinen tehtävälleen.

Kurojakin elämäntehtävä oli vallata Igan ninjakoirien kartano ja sen sisältämät kirjoitukset. Hän pakotti alaisensa kannibalismiin, uskoen sen vahvistavan heitä. Hän myös käytti aseenaan sirppiä.

Ginga: Nagareboshi Gin

Menneisyys

Kurojaki oli kauan sitten jäänyt ihmisen vangiksi. Hän oli päässyt pakoon, mutta hänen kaulapantansa on yhä muistutuksena hänen vankeusajastaan. Myöhemmin, Kurojaki näki Wilsonin perheineen ja tappoi tämän pojan London. Sen jälkeen hän kidnappasi Wilsonin kumppanin, Leanin. Kurojaki söi Leanin ja jätti hänen luurangon luolaan.

Taistelu Igan ja Ōun yhdistynyttä armeijaa vastaan

Kuukauden kuluttua, kun Ōun soturit saapuivat Igaan, Kurojaki aiheutti hankaluuksia Benin ja Akamen joukkojen välille, kun hänen kannibalismia harjoittaneet alamaiset väittivät Benin laumalle kuuluvansa Akamen laumaan.

Kurojaki alaisineen piirittävät Akamen, Ginin, Kirikazen ja Jinnain, kun nämä tulevat hakemaan parantavia yrttejä Kōgan lammesta. Akame jää yksin taistelemaan Kōgan koiria vastaan. Kurojaki haastaa hänet ja viiltää häntä kahdesti kaulaan sirpillään. Kun Kurojaki valmistautui viimeiseen iskuun, Gin tuli väliin ja pudotti Kurojakin maahan ottamalla hänen jalastaan kiinni. Kurojaki putosi suoraan sirppinsä päälle ja terä puhkaisi hänen oikean silmänsä. Raivostunut Kurojaki käskee alaisensa tappamaan Ginin, mutta hän pakenee Akame mukanaan.

Myöhemmin Igan ninjakoirat yhdistivät voimansa Benin lauman kanssa ja hyökkäsivät Kōgaan. Kurojaki pakeni ja jätti armeijansa ylivoimaisen vastuksen edessä, mutta Gin otti hänet kiinni ja haastoi taisteluun. Ottelu keskeytyi pian Benin armeijan juostessa paikalle, jolloin Kurojaki perääntyi ja jatkoi pakenemista.

Kesken paon kallionlaelle ilmestyi Wilson, jolla oli Kurojakin pentu hampaissaan. Wilson uhkasi tappaa pennun kostoksi perheensä murhasta, jolloin Kurojaki hyökkäsi epätoivoisesti Wilsonia kohti ja tönäisi vahingossa sekä Wilsonin että pentunsa rotkoon. Samassa Cross hyppäsi heidän peräänsä pelastaakseen pennun.

Kurojaki uskoi pentunsa kuolleen ja joutui silmittömän raivon valtaan. Hän hyökkäsi yksinään koko Benin laumaa vastaan ja iski useita koiria maahan. Gin hyökkäsi raivoavan Kurojakin kimppuun ja päihitti hänet Neji Killä. Kurojakin maatessa henkihieverissään maassa, Cross, Wilson ja Chibi saapuivat paikalle. Gin päätti armahtaa Kurojakin, koska sillä oli pentu hoivattavanaan. Kurojaki kuitenkin myöhemmin hylkäsi pentunsa puunoksalle (animeversiossa Kurojaki hylkäsi pennun heti lähtiessään).

Kuolema

Tällä välin Akame oli käynyt sytyttämässä Itōn kartanon tuleen, lopettaakseen sukupolvia jatkuneen vihanpidon. Kurojaki juoksi paikalle ja vihaisena raivosi Akamelle, että hän oli pelkuri tuhotessaan kääröt. Kurojaki hyppäsi tulimereen, sillä kääröjen ryöstäminen oli hänen ainoa tavoitteensa elämässä. Hänen seitsemän henkiinjäänyttä alaistaan juoksivat hänen peräänsä, vaikka animeversiossa paikalla ollut Gin yrittikin estää niitä.

Akame kunnioitti Kurojakin tekoa ja kutsui häntä oikeaksi ninjakoiraksi, samalla säälien tätä ja miettien ninjakoirien kolkkoa kohtaloa.

Ginga Densetsu Weed

Kurojaki mainitaan myös Ginga Densetsu Weedissä ja hän näkyy kahdessa takaumakohtauksessa.

Ensimmäisessä Ken selittää muille Ōun sotureille Igan ja Kōgan historian ja kertoo, miten Kurojaki kuoli. Myöhemmin Kōgan Vanhin paljastaa ja kuvailee Tesshinille Kurojakin kuolinhetken.

Tesshin tahtoo omilla teoillaan hyvittää isänsä pahat teot.

Ginga Densetsu Akame

Kurojaki mainitaan sarjassa muutaman kerran ja kahdella hänen esi-isällään, Ryōgalla ja Izunalla, on merkittävä rooli.

Sitaatteja

Kurojakin sitaattisivu

Kuvia

Kurojakin kuvagalleria