Kirikaze

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kirikaze
Kirikaze10.pngKirikazegng2.jpg
Nimi
Japaniksi 霧風
Ääntäminen kirikaze
Merkitys sumuinen tuuli
Muuta
Kotipaikka Iga, Mien prefektuuri
Ääninäyttelijä Masaharu Satō
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit kaksi vaaleampaa pallokuviota otsassa (anime)
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 5, jakso 12
Liittouma Igan ninjakoirat, Jinnai, Ōun soturit
Kuolinsyy Madara tappoi (osa 12, jakso 19)

Kirikaze oli Igan ninjakoira ja Akamen alainen.

Ginga: Nagareboshi Gin

Kirikaze toimii tiedustelijana. Kun Igan ninjakoirat luulevat Benin johtamaa joukkoa Kōgan liittolaisiksi, Kirikaze tekeytyy ruumiiksi ja sieppaa sitten Smithin kuulusteltavaksi. Hän myös päästää vettä tunneliin hukuttaakseen mahdolliset takaa-ajajat.

Kirikaze on yksi neljästä Igan ninjakoirasta, jotka taistelevat Ginin kanssa neljää Kōgan ninjakoiraa vastaan. Tämän jälkeen hän lähtee Akamen, Ginin ja Jinnain kanssa hakemaan parantavia yrttejä Kōgasta.

Kun Akame uhrautuu ja jää syötiksi, Kirikaze alkaa itkeä ja tahtoisi palata auttamaan tätä, mutta Jinnai muistuttaa häntä siitä, että ninjat eivät saa toimia tunteiden vaan käskyjen mukaan.

Kun taistelu Kōgaa vastaan on voitettu, Kirikaze liittyy johtajansa kanssa Ōun sotureihin, jotta voisivat taistella Akakabutoa vastaan.

Myöhemmin Suuressa taistelussa, Kirikaze on mukana valloittamassa Madaran linnoitusta. Kirikaze hyökkää Madaraa kohti Raikakenillä yhdessä Jinnain kanssa. Madara kuitenkin aavistaa iskun, ja Jinnai syöksyy vahingossa suoraan karhun suuhun kuollen välittömästi. Kirikaze yrittää auttaa rakasta ystäväänsä, mutta Madara iskee kynsillään Kirikazea kuolettavasti. Kirikaze ei kuitenkaan kuole heti, vaan maatessaan maassa verisenä hän ehdottaa, että Gin ja muut käyttäisivät Madaran tappamiseen sirppiä. Koska sirppiä ei ole missään lähellä, Gin saa ajatuksen käyttää sen sijaan terävää puunoksaa. Akame hämää Madaraa, ja Gin iskee puunoksan suoraan karhun kitalakeen. Melkein heti tämän jälkeen Kirikaze kuolee, sanoen että hän haluaa mennä taas Jinnain luokse.

Sitaatteja

Kirikazen sitaattisivu

Kuvia

Kirikazen kuvagalleria