Hidetoshi Sekiguchi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
(Ohjattu sivulta Hidetoshi)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hidetoshi Sekiguchi
Hidetoshigdwo5.jpg
Nimi
Japaniksi 秀俊 関口
(Sekiguchi Hidetoshi)
Ääntäminen Hidetoshi Sekiguchi
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,
Akitan prefektuuri (väliaikaisesti Suur-Tokio)
Ääninäyttelijä Hirotaka Suzuoki
Ulkonäkö
Sukupuoli mies
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 2, jakso 2
Liittouma John, Gohē Takeda, Daisuke, Heisuke, Gonza, Matsuji, Kinichi
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Daisuke, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Daisuke, Ōun soturit, Andy
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Daisuke, Ōun soturit

Hidetoshi Sekiguchi oli Johnin omistaja. Hän on Higashinarusen kylän entisen kunnanjohtajan poika. Ammatiltaan hän on lääkäri sekä metsästäjä.

Ginga: Nagareboshi Gin

Hidetoshi syntyi Akitan prefektuurissa. Hän oli samalla luokalla Daisuken äidin kanssa ja oli suosittu koulussa, erityisesti tyttöjen keskuudessa. Hän oli jo nuorena hyvin taitava ja tarkka ampumaan, ja hän saikin oman ilmakiväärin jo 14-vuotiaana. 17-vuotiaana Hidetoshi voitti kansainvälisen ammuntakilpailun mestaruuden.

Hidetoshista tuli lääkäri Tokion lääketieteellisessä yliopistossa. Hän on opiskellut myös Isossa-Britanniassa. Hän kierteli myös ympäri maailmaa metsästämässä villieläimiä ja näinä aikoina hankki Suomesta koiransa, Johnin.

Hidetoshi palasi lopulta kotiseudulleen kuultuaan Akakabuto-karhun tappaneen hänen isänsä. Hän suunnitteli karhun ampumista, mutta työskenteli myös samalla paikallisessa sairaalassa, ja sai yhdessä vaiheessa potilaakseen myös Gohē Takedan. Hidetoshi ampui Akakabuton aikuisen pennun, luultuaan sitä Akakabutoksi. Hidetoshi ampui myös toisen karhun, jonka villikoirat ehtivät syödä, ennen kuin hän ja muut ehtivät noutaa sen. Hän opetti Daisuken ampumaan taljajousella, jolla Daisuke sittemmin ampui ensimmäisen karhunsa. Hidetoshi kielsi kuitenkin Daisukea käyttämästä jousta ja käski tämän pysyä poissa harjoitussaliltaan. Daisuke kuitenkin hankki oman jousen Hidetoshilta salaa.

Hidetoshi päätti myöhemmin luopua Akakabuton kaatamisesta kesän ajaksi. Hän lähti Tokioon kokoukseen ja jätti Johnin Daisuken vahdittavaksi. John kuitenkin karkasi ja liittyi Ōun sotureihin.

Myöhemmin Hidetoshi on paikalla Suuren taistelun jälkeen. Hän tähtää Akakabuton kaataneita koiria aseellaan, jolloin John hyppää eteen. Mies toteaa koiransa olevan jo täysin villiintynyt.

Hidetoshi nähdään vielä tarinan lopulla hoitamassa vakavasti sairastunutta Gohēta, mutta toteaa lopulta, että mitään ei ole tehtävissä. Hän kutsuu Ginin paikalle ampumalla useita laukauksia ilmaan Gohēn Murata-kiväärillä, jotta vanhan miehen viimeinen toive täyttyisi.

Ginga Densetsu Weed

13 vuotta myöhemmin Akakabuton kukistumisen jälkeen Hidetoshi toimii yhä lääkärinä, mutta hänet pyydetään apuun ratkaisemaan villikoiraongelma. Ōun koirat ovat tiedettävästi alkaneet hyökkäillä ja jopa tappaa ihmisiä. Hidetoshi päättää ampua Johnin, sillä haluaa kantaa vastuun sen entisenä isäntänä. Hän ampuu useita saksanpaimenkoiria, mutta yksikään niistä ei ole John. Hidetoshi myös tappaa Tokimunen ampumalla sitä päähän. Hän luuli koiraa Giniksi.

Hidetoshi ymmärtää myöhemmin, että koirat eivät olleetkaan ihmisten tappajia vaan hirviö. Hän ja Daisuke seuraavat koirien taistelua hirviötä vastaan. Lopulta hirviö kukistuu ja rauha palaa Ōuun.

Hidetoshi viettää paljon aikaa Daisuken kanssa. He tutustuvat Shōji Sudō -nimiseen mieheen, joka jahtaa Hōgenia ja Genbaa. Kun Hōgenin koirat aiheuttavat ongelmia, kunta päättää räjäyttää Vuorilinnan. Hidetoshi, Daisuke ja Shōji seuraavat räjäytystä. Myöhemmin Hidetoshi parantaa pahasti haavoittuneen Jeromen, jonka GB tuo Daisuken vanhempien omistamalle majatalolle. Hidetoshi parantaa myös haavoittuneita Ōun sotureita Venäjän sotakoiria vastaan käydyn taistelun jälkeen.

Tarinan lopulla Hidetoshi ja Daisuke tulevat katsomaan Weedin ja Koyukin pentuja. Hidetoshi näkee myös saksanpaimenkoiran pentuja ja olettaa, että ne voisivat kuulua Johnille. Mies harmistuu, kun paljastuu, että pennut ovatkin Jeromen ja Lydian.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Hidetoshi päättää viimein hankkia uuden koiran, ja päätyy hakemaan Suomesta Johnin veljen pennun, Andyn. Andy karkaa myöhemmin ja liittyy Ōun sotureihin. Hidetoshi toteaa pennun olevan aivan kuin setänsä ja päättää antaa sen jäädä vapaaksi.

Ginga: The Last Wars

Hidetoshi nähdään ensimmäisen kerran, kun hän ja Daisuke ovat helikopterissa kuvatakseen koiria. He näkevät Ōun soturit kalliolla ja Hidetoshi pyytää lentäjää laskeutumaan niiden lähelle Daisuken nähtyä kuolleen Lydian. Monsoon alaisineen on piiloutuneena läheiseen metsään, joten miehet eivät näe karhuja. Daisuke kutsuu Giniä, ja koirat juoksevat tervehtimään miehiä. Hidetoshi ja Daisuke päättävät ottaa haavoittuneet Weedin ja Georgen mukaansa, jotta Hidetoshi voisi parantaa ne, ja he lähtevät pois helikopterilla.

Hidetoshi huolehtii Weedistä ja Georgesta, ja myöhemmin myös Ginistä, joka löydettiin haavoittuneena joesta.

Kuvia

Hidetoshin kuvagalleria

Sitaatteja

  • "Koira on kumppani. Minä ja John olemme tiimi."
  • "Metsästystavat ja -aseet muuttuvat ajan mukana, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä metsästyskumppani."
    — Hidetoshi Daisukelle esitellessään metsästysaseitaan.