George

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
George
Jouji-väri-GDN.pngJouji-gdn.png
Nimi
Japaniksi 譲二 tai ジョウジ
Ääntäminen dzoodz
Merkitys maanviljelijä
(kreikasta)
Kanjit: siirtää, kaksi.
Muuta
Kotipaikka Kōfun kaupunki, Yamanashin prefektuuri (synt. Aomorin prefektuuri)
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen (tanskandoggin ja salukin sekoitus)
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit arpi oikean silmän päällä ja kaksi vasemman, kaksi arpea kuonon päällä sekä rintakehän/kaulan vasemmalla puolella, pisteitä kuonon etuosassa
Tiedot eri osissa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 10, jakso 17
Ikä 0–1 vuotta
Liittouma Ken, Minnie, Ben, Cross, Chibi
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 8
Ikä 13–14 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Ken, Ben, Cross
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 14 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 15 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 15,5 vuotta
Liittouma Ōun soturit

George (suomennetussa mangassa Jōji), tunnettu myös lisänimellä Yksinäinen George, on Benin ja Crossin pennuista keskimmäinen. Hänen sisaruksensa ovat nimeltään Ken ja Minnie.

Hän on sisaruksistaan vahvin ja lähestyy jo voimissaan isäänsä. Hän kärsi uimisen ja hukkumisen pelosta sisarensa kuoleman takia, mutta pääsi siitä myöhemmin eroon.

Ginga: Nagareboshi Gin

George syntyi Mutsussa (animessa Ōussa) kahden sisaruksensa kanssa. Hän vietti pentuikänsä yhdessä perheensä, sekä Chibin kanssa. Retsuga kidnappasi Georgen, hänen sisaruksensa sekä äitinsä, ja heidät kaikki vietiin Reiman luo panttivangeiksi. Heitä kohdeltiin hyvin ja heidät vapautettiin pian Ginin tultua paikalle.

Ginga Densetsu Weed

Georgea vainoaa tuskallinen muisto sisarensa Minnien kuolemasta. Kun hän eli nuorena Kōfussa, hänen pikkusiskonsa Minnie putosi koskeen eikä päässyt voimakkaan virtauksen takia pois vedestä. George ei voinut tehdä mitään auttaakseen siskoaan, vaan joutui tuijottamaan täysin toimettomana kun Minnie hukkui. Syyllisyyden kalvama George lähti kotoaan ja liikkui seuraavat vuodet Kansaissa. Tapahtuma aiheutti Georgelle myös pelon vettä kohtaan.

Noin kymmenen vuoden kuluttua George palasi takaisin kotiseudulleen, Yamanashiin, ja pelasti äitinsä tunkeilijoiden hyökkäykseltä. George liittyi Kenin ja Kagetoran kanssa auttamaan taistelussa Hōgenia vastaan. He hakivat avuksi Kurotoran poikia ja lähtivät sitten etsimään Weediä. George ja muut löysivät Weedin juuri kun tämä oli taistelussa Tesshiniä vastaan.

Kun Weed karkoitti Jeromen, George oli yksi koirista, jotka tahtoivat jättää lauman. George piti Weediä pelkurina ja kykenemättömänä johtajana. Jeromen kehotuksesta hän kuitenkin palasi takaisin Weedin luo.

Taistelussa Hōgenia vastaan, George puolusti vanhempiaan hyökkäämällä Hōgenin kimppuun. Hōgen kuitenkin haavoitti häntä pahasti. Reikan pudotessa jokeen, George voitti pelkonsa vettä kohtaan sekä unohti haavansa ja hyppäsi jokeen pelastamaan Reikan. Hän otti Reikan selkäänsä ja pääsi rantaan padon kohdalla.

Hōgenin kuoltua George jäi Ōuun. Hän on yksi koirista, jotka Sasuke haki taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyi pian heidän tultua paikalle. George taisteli myöhemmin myös Venäjän sotakoiria ja hybridikarhuja vastaan. Hybridikarhu-taistelussa hän haavoittui selkäänsä auttaessaan Bomb-nimistä koiraa. Hänet vietiin Niimiyan luo hoidettavaksi. Kuntouduttuaan hän palasi muiden koirien luo.

Taistelun jälkeen joukot palasivat kotiin, jolloin George ja Ken saivat kuulla isänsä kuolleen. He itkivät isänsä haudalla kokonaisen päivän.

Ginga Densetsu Weed: Orion

George ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Ginga: The Last Wars

George lähtee Kenin, Merin, Izōn, Hiron, Tesshinin, Kagetoran, Kyōshirōn ja Jeromen kanssa Weedin johdolla selvittämään veren hajua. He löytävät Denshichin ruumiin ja joutuvat yllättäen kolmen Akakabuton jälkeläisen hyökkäyksen kohteeksi.

Weed haavoittuu vakavasti ja viedään turvaan, jolloin George jää muiden kanssa taistelemaan karhuja vastaan ja hyökkää varomattomasti, jolloin yksi karhuista iskee kyntensä hänen selkäänsä. Tesshin auttaa Georgen pois karhujen luota ja pyytää Hiroa viemään hänet turvaan kalliolle, jossa Gin ja suurin osa muista koirista ovat. He lähtevät, mutta törmäävät kallion alapuolella oleviin karhuihin, joiden edessä Rocket seisoo. Karhut kääntyvät haavoittuneita koiria kohti ja George laskeutuu alas Hiron selästä, kun samaan aikaan yksi karhuista valmistautuu hyökkäämään heitä kohti. Hiro onnistuu tappamaan karhun ja George auttoi häntä tarttumalla karhun eturaajaan.

Haavoittunut George ei pysty kävelemään ja muut koirat kantavat hänet kalliolle. Hieman myöhemmin Hidetoshi ja Daisuke saapuvat helikopterin kyydissä paikalle. Miehet päättävät ottaa haavoittuneet Weedin ja Georgen mukaansa, jotta Hidetoshi voisi parantaa ne, ja he lähtevät pois helikopterilla.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

George asuu muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua. Kun Kyōshirō ja Sasuke lähtevät etsimään kadonnutta Orionia, se innostaa myös Georgen lähtemään yhdessä Rocketin ja Kagetoran kanssa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.Sitaatteja

Georgen sitaattisivu

Kuvia

Georgen kuvagalleria